Αντετοκούνμπο Προεδρικό Μέγαρο: Συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Συναντήθηκαν με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Χθες η μητέρα και ο αδελφός του Γιάννης Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον αδερφό του Άλεξ και την μητέρα του Βερόνικα. Ο βενιαμίν της οικογένειας μαζί με την μητέρα του πολιτογραφήθηκαν τιμητικά χθες Έλληνες πολίτες στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά την ορκωμοσία τους, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη Βερόνικα, τον Γιάννη και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο και συζήτησαν για την Ελλάδα και την Αμερική, για τους δύσκολους καιρούς που πέρασε η οικογένεια, την αγάπη για το μπάσκετ, το NBA, την Εθνική Ελλάδας και την κινηματογραφική ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη χώρα μας.

«Πάντα αισθανόμασταν Έλληνες, πάντα ήμασταν Έλληνες απλώς τώρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθυνόμενος στην ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εξηγώντας πως λόγω της δουλειάς του περνά μόνο τα καλοκαίρια στην Ελλάδα, όπου έρχεται μαζί με τους γιους του, τη σύντροφό του Μαράια και όλη του την οικογένεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ