Άδωνις – Ράδιο Αρβύλα: Το βίντεο για το “καλάθι του νονού”

Άδωνις – Ράδιο Αρβύλα: Και το μήνυμα του υπουργού

Οι σχέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με τους «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη δεν θα χαρακτηρίζονταν σε καμία περίπτωση καλές, αφού και οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει με σκληρούς χαρακτηριστικούς και έχουν ασκήσει κριτική ο ένας για το έργο του άλλου. Ωστόσο, ο υπ. Ανάπτυξης σήμερα το πρωί προχώρησε σε μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter η οποία προκάλεσε έκπληξη, αφού κοινοποίησε ένα σατιρικό βίντεο που προβλήθηκε στην χθεσινοβραδινή εκπομπή, σημειώνοντας πως ήταν χιουμοριστικό, αν και αφορούσε τον ίδιο.

Το βίντεο για το «καλάθι των νονών» των «Ράδιο Αρβύλα»

«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε. Αυτό το βίντεο έχει πλάκα αν και ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι το ”Καλάθι του Νονού, αλλά των Νονών”…εν τούτοις καλοδεχούμενη τέτοιου τύπου κριτικής», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter παραθέτοντας το σχετικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα». Αφορμή για το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» στάθηκαν οι χθεσινές ανακοινώσεις για το «καλάθι των νονών» που θα εφαρμοστεί από τις 29 Μαρτίου στα παιχνιδάδικα με 12 κατηγορίες προϊόντων προκειμένου να διευκολυνθούν οι νονοί με τα ψώνια για τα βαφτιστήρια τους.

Σ’ αυτό το χιουμοριστικό βίντεο ο αείμνηστος Μάρλον Μπράντο ως Βίτο Κορλεόνε στην ταινία ο «Νονός» εμφανίζεται να λέει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Άδωνι Γεωργιάδη να… επέμβει προκειμένου να βοηθήσει τους υπόλοιπους νονούς για τα ψώνια τους την περίοδο του Πάσχα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ