25 Μαρτίου – Δένδιας: Τιμάμε τους ήρωες του ’21 με τη σκέψη μας στον Ελληνισμό της Μαριούπολης

25 Μαρτίου – Δένδιας:”Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία”

Μήνυμα για την 25η Μαρτίου ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. ‘Οπως αναφέρει: «Έχοντας ως οδηγό τη διαχρονική πίστη της Ελλάδας στο ιδανικό της Ελευθερίας και τη σταθερή της προσήλωση στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, βρισκόμαστε πάντα απέναντι σε κάθε προσπάθεια επιβολής αναθεωρητικών τετελεσμένων». «Τιμάμε τους ήρωες, είμαστε υπερήφανοι για την Ιστορία μας. Εορτάζουμε τη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 με αυτοπεποίθηση και ενότητα, αλλά και με τη σκέψη μας στον Ελληνισμό της Μαριούπολης και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει» επισημαίνει επίσης ο Νίκος Δένδιας και εύχεται «Χρόνια Πολλά!»

Σε ξεχωριστό μήνυμα το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Στη φετινή 25η Μαρτίου, ας μη λησμονήσουμε το πρόταγμα της ελευθερίας, τις αξίες και τα ιδανικά που έθεσαν τα θεμέλια ελληνικού κράτους!».

«”Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»” Α.Κάλβος. Σήμερα, Ελληνίδες, Έλληνες και Φιλέλληνες σε όλο τον κόσμο γιορτάζουμε και τιμούμε την Επανάσταση του 1821. Στη φετινή 25η Μαρτίου, ας μη λησμονήσουμε το πρόταγμα της ελευθερίας, τις αξίες και τα ιδανικά που έθεσαν τα θεμέλια ελληνικού κράτους!» τονίζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ