Παραίτηση του Βασίλη Χήτου από το «ΖΑΓΟΡΙ»

Δεκτή έγινε η παραίτηση του αντιπροέδρου της «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – ΖΑΓΟΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ», Βασίλη Χήτου.

Με ανακοίνωσή της η «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – ΖΑΓΟΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ» ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή η παραίτηση του Βασίλη Χήτου από τη θέση του αντιπροέδρου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, προκειμένου, όπως επισημαίνεται, να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη των νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του.

Κατά την Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 2 Ιουλίου εγκρίθηκαν οι διοικητικές αλλαγές, επανεκλέγοντας ομόφωνα τον Νίκο Χήτο Πρόεδρο Δ.Σ., για έκτη συνεχόμενη χρονιά, «επιβεβαιώνοντας έτσι την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας».

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο για πρώτη φορά διευρύνεται με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας και συγκεκριμένα, του Γενικού Διευθυντή Γιάννη Σώτου, του Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας Δημήτρη Κασκάνη και του Εμπορικού Διευθυντή Περικλή Κατριβάνου, στελεχών με μεγάλη και πολυδιάστατη εμπειρία στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού.

«Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον κλάδο της υλοποιώντας επενδυτικό πλάνο ύψους 25 εκ., με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, την περιβαλλοντική υπευθυνότητα, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, με βασικό άξονα τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας για περισσότερο από 60 χρόνια. Και είμαστε εδώ για να τις διασφαλίσουμε, να τις κάνουμε πιο ισχυρές, βασιζόμενοι πάντα στις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, στο σεβασμό και στη διαφάνεια» δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Χήτος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ