Αχτσιόγλου – Φλαμπουράρης: Υπόλογη στους πολίτες η κυβέρνηση για την Τράπεζα Πειραιώς

Αναλυτικά η κοινή δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου και του Αλέκου Φλαμπουράρη για το εξελισσόμενο σχέδιο επανιδιωτικοποίησης της Τράπεζας Πειραιώς.

Στο θέμα της επανιδιωτικοποίησης της Τράπεζας Πειραιώς, επανέρχονται Έφη Αχτσιόγλου και Αλέκος Φλαμπουράρης σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση είναι υπόλογη απέναντι στους πολίτες για την μεθόδευση της απαξίωσης των μετοχών του Δημοσίου:

Ειδικότερα τονίζουν:

«Όπως είχαμε εδώ και μήνες αναδείξει, και λίγες μέρες μετά την ψήφιση από τη ΝΔ των επίμαχων διατάξεων για το ΤΧΣ τις οποίες καταγγείλαμε και καταψηφίσαμε, σημερινά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι η διαδικασία επανιδιωτικοποίησης της Τράπεζας Πειραιώς, που πραγματοποιείται υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης, θα οδηγήσει σε τεράστια ζημία το Δημόσιο -μέσω του ΤΧΣ- και τους μικρομετόχους της τράπεζας.

Η κυβέρνηση και η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς είναι απολύτως υπεύθυνες για τη μεθόδευση απαξίωσης των μετοχών του Δημοσίου και των μικρομετόχων της τράπεζας.

Η ΝΔ είναι υπόλογη απέναντι στους πολίτες για τη μη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, το οποίο θίγεται καίρια από το εξελισσόμενο σχέδιο επανιδιωτικοποίησης της Τράπεζας Πειραιώς».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ