Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζει και βασιλεύει: Επανεμφανίστηκε σε κυβερνητική συνάντηση

Για μία ακόμη φορά, η προσπάθεια των αντιπάλων του Κιμ Γιονγκ Ουν να τον “πεθάνουν”, δημιουργώντας έναν κυκεώνα παραπληροφόρησης που πλήττει την εικόνα και την ηγετική του θέση δημιουργώντας χώρο για την διαδοχή από την αδερφή του έπεσαν στο κενό.

Εκεί φαίνεται πως κατέληξε και η απόπειρα του Νοτιοκορεάτη διπλωμάτη, Chang Song-min, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ισχυρίστηκε πως ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είναι μεν ζωντανός, αλλά βρίσκεται σε κώμα, κάτι που -σύμφωνα με τον ίδιο- θα σήμαινε και το τέλος της κυβερνητικής του θητείας και θέσης, με την αδερφή του, Κιμ Γιο Γιονγκ είναι έτοιμη να τον διαδεχτεί.

Όλα αυτά βέβαια διαψεύστηκαν μετά την επανεμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν σε σύσκεψη του κυβερνώντος κόμματος, με το οπτικοακουστικό υλικό του κρατικού ειδησεογραφικού πρακτορείου της Βόρειας Κορέας, KCNA να βάζει τέλος στις φήμες.

Ο ηγέτης της Βόρεας Κορέας εμφανίστηκε στην αίθουσα συσκέψεως για να δεχτεί ένα ηχηρό χειροκρότημα, ενώ στη συνέχεια η συζήτηση αφιερώθηκε στα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού ώστε να αποτραπούν πάσης φύσεως επιπτώσεις και δη σε οικονομικό επίπεδο, καθώς και η αντιμετώπιση του τυφώνα που αναμένεται να πλήξει αρκετές περιοχές της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ