Ζήσης Ρούμπος και Θέλξη απόψε στο «The 2Night Show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει απόψε Τετάρτη 27 Οκτωβρίου με το «The 2night Show» και εκλεκτούς καλεσμένους.

Απόψε στο «The 2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον αγαπημένο ηθοποιό Ζήση Ρούμπο.

Ο Ζήσης μπορεί να είναι γνωστός σε όλους ως ένας ταλαντούχος κωμικός, όμως, ο ίδιος μοιράζεται το παράπονό του για έναν δραματικό ρόλο που περιμένει χρόνια να έρθει! Δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι στο παρελθόν υπήρξε βίαιος, λεκτικά και ψυχολογικά, αλλά και πως κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το «τέρας».

Επίσης, μιλά με τρυφερότητα και θαυμασμό για τη γυναίκα του, που στάθηκε δίπλα του στα δύσκολα, αλλά και για τον υπέροχο γιο που απέκτησαν. Τέλος, τον περιμένει μια δοκιμασία-έκπληξη άκρως απολαυστική.

1 the 2night show kalesmenoi 27 10 2021

Επίσης, καλεσμένη στο «The 2Night Show» είναι και η Θέλξη.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μοιράζεται μαζί μας τους λόγους που απουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια και εξηγεί γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην πίστα. Ποιο ήταν το πραγματικό της όνειρο από μικρή; Ποιο τάμα είχε κάνει και εκπληρώθηκε;

Ακόμη, μιλά με θαυμασμό για την υποστήριξη του συζύγου της, Παύλου, αλλά και για τις αντιδράσεις των παιδιών τους, όταν «μεταμορφώνεται» από μαμά σε τραγουδίστρια! Τέλος, δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το νέο της ξεκίνημα, σε νυχτερινό χώρο της Αθήνας, και εκπλήσσει όταν δηλώνει, ότι πλέον θα συνεργαζόταν ακόμη και με «εχθρό» της.

2 the 2night show kalesmenoi 27 10 2021

Δείτε το trailer:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ