Ζέτα Μακρυπούλια: Πρόταση «τρία σε ένα» από τον ΑΝΤ1

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επαφές του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια προκειμένου να μην τη χάσουν το καλοκαίρι, αφού αποτελεί από τα βαριά χαρτιά της παρουσίασης στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια τα πάει και φέτος εξαιρετικά με το Ρουκ Ζουκ και έχει αποδείξει ότι «το έχει» πολύ με την παρουσίαση. Το γεγονός ότι το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική για τα άλλα κανάλια και προμηνύεται μάχη για την υπογραφή της.

Αυτή τη μάχη θέλει να προλάβει ο ΑΝΤ1 και επιθυμεί να αποσπάσει την υπογραφή της Ζέτας άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που θα προτείνουν από το Μαρούσι στην παρουσιάστρια θα είναι διετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Βέβαια, το μυστικό είναι τι θα περιέχει η πρόταση από τον ΑΝΤ1 στη Μακρυπούλια. Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο Μαρούσι σκέφτονται ένα… πακέτο τρία σε ένα για να τη δελεάσουν προκειμένου να πει άμεσα το «ναι» που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Τι εννοούμε όταν λέμε «τρία σε ένα»; Αρχικά, το πρότζεκτ του Ρουκ Ζουκ είναι αδιαπραγμάτευτο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και τα νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Επομένως, θα συνεχίσει σίγουρα και την επόμενη σεζόν στο κανάλι. Από κει και πέρα στον ΑΝΤ1 θέλουν να δοκιμάσουν τη Ζέτα και σε βραδινό σόου, κάτι που πιστεύουν ότι της ταιριάζει πολύ. Επίσης, δεν ξεχνούν ότι η Μακρυπούλια είναι πρώτα από όλα ηθοποιός και θα κάνουν το όνειρό της τα τελευταία χρόνια πραγματικότητα. Να συνδυάσει την παρουσίαση με την υποκριτική. Και σκοπεύουν να της δώσουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του ΑΝΤ1+, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά.

Δελεαστικό πακέτο αν μη τι άλλο για τη Ζέτα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο ΑΝΤ1 (εξαιτίας και των άριστων σχέσεών της με τα στελέχη του σταθμού) είναι το φαβορί και η παρουσιάστρια και ηθοποιός θα παραμείνει στο… σπίτι της. Βέβαια, στην τηλεόραση ποτέ μη λες ποτέ και αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και τα άλλα κανάλια περιμένουν στη γωνία την κατάλληλη στιγμή για να… χτυπήσουν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε τρελές στιγμές στο Ρουκ Ζουκ:

https://www.instagram.com/reel/Cj3UIhhoLmr/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ