Υρώ Μανέ, Πέτρος Λαγούτης και VOX στο «The 2Night Show»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται και αυτή την Τρίτη του καλεσμένους του για να φωτίσει άγνωστες πλευρές ανθρώπων που αγαπάμε και να μας συστήσει νέους καλλιτέχνες που αξίζει να γνωρίσουμε.

Μια αγαπημένη ηθοποιός, μια κυρία που δεν συνηθίζει να εμφανίζεται συχνά στους δέκτες μας, η Υρώ Μανέ περνάει σήμερα την πόρτα του πλατό του «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

H καλλιτέχνις που απολαμβάνουμε φέτος στην σειρά του ΑΝΤ1 «Η φαμίλια» μιλάει για την πολυετή πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση και θυμάται τους ρόλους της που αγαπήθηκαν από το κοινό. Εξομολογείται ότι έχει βιώσει απαξιωτικές συμπεριφορές, στα πρώτα της βήματα, και εξηγεί πώς τις αντιμετώπισε. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, στον σύζυγό της που την στηρίζει σε ό,τι κάνει, αλλά και στη σχέση στοργής και αγάπης με τη μονάκριβη κόρη της, Φαίδρα.

Την Υρώ Μανέ διαδέχεται ο Πέτρος Λαγούτης, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της αγαπημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» και εξηγεί τι ήταν αυτό που τον έπεισε να πει το «ναι» στην σειρά. Επίσης, αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ». Τέλος, μιλάει για την απεξάρτησή του από τον τζόγο και για το πώς έχει καταφέρει να τιθασεύσει το παιδί που κρύβει μέσα του.

Τέλος, στην παρέα του «The 2Night Show» έρχονται οι VOX, το μοναδικό ποπ ακαπέλα συγκρότημα στην Ελλάδα, που θα προσπαθήσει να μας μυήσει σε ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης. Τα μέλη του συγκροτήματος εξηγούν πώς παράγουν μουσική, χωρίς τη χρήση μουσικών οργάνων, παρά μόνο με τη φωνή τους, ενώ μαθαίνουν και στον Γρηγόρη να κάνει beatboxing! Τέλος, αποκαλύπτουν το όνειρό τους να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision και ερμηνεύουν ζωντανά στο στούντιο αγαπημένα τραγούδια.

4.13

#The2NightShow

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ