Ξέσπασαν οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών»

Οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών» μέσω των social media ξέσπασαν και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα σε δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι αλλάζει η πλοκή της σειράς, γιατί δεν «πουλάει».

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η περίοδο της Χούντα δεν έχει τραβήξει το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα τα επόμενα επεισόδια να επικεντρώνονται στις ερωτικές σκηνές και όχι στις ιστορικές αναφορές.

Έτσι, η Μελίνα Τσαμπάνη έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook και μεταξύ άλλων σημείωσε πως «δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση που έκανε στο Facebook η Μελίνα Τσαμπάνη:

«Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια».

https://www.facebook.com/melina.tsampani/posts/1925898494244186

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ