Βίκυ Καγιά: Απαντά για την αποχώρησή της από το GNTM

Η Βίκυ Καγιά θα παραμείνει στην παρουσίαση του Shopping Star ενώ θα αναλάβει και την παρουσίαση του χορευτικού διαγωνισμού Dancing With The Stars. Τι είπε για την αποχώρησή της από το GNTM και την συνεργασία της με το Star. 

Η Βίκυ Καγιά, η οποία αποχώρησε από το GNTM, παραμένει στο Star, και κάνει λόγο για αρμονική συνεργασία της με το κανάλι, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του τελευταίου.

«Γιατί ξαφνιαστήκατε με το δελτίο τύπου του Star; Συμβαίνουν αυτά. Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπώ τόσο πολύ και έχει τόση σημασία για εμένα», ανέφερε η ίδια σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις, μπορεί να υπάρξουν διάφορα πράγματα, εννοείται αυτό», όμως «έχουμε πολύ καλή σχέση με το κανάλι, όλα έγιναν μέσα σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι», πρόσθεσε.

Εξάλλου, «πάντα ζητάνε τη γνώμη μου από το κανάλι κι εγώ τη δική τους για διάφορα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες ιδέες στο τραπέζι, δεν ξέρω πού θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς».

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Μαζί αποφασίσαμε αυτή τη λύση», κατέληξε η Βίκυ Καγιά, η οποία πλέον αναλαμβάνει την παρουσίαση του Dancing With The Stars, ενώ θα παραμείνει και στο Shopping Star.

Όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός την Πέμπτη: «Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ