Βαρυμπόμπη: Το οργισμένο «γιατί;» της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» αναρωτιέται γιατί για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως και χιλιάδες άλλοι Έλληνες, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη των πύρινων μετώπων σε όλη τη χώρα, με έμφαση στη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, αφού το σπίτι της στην περιοχή της Κηφισιάς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα σημεία όπου επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Και παρότι βρίσκεται στην Πάρο όπου περνάει κάθε χρόνο τις καλοκαιρινές διακοπές της, μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της, η παρουσιάστρια δεν μπορεί παρά να νιώθει να την πλημμυρίζει η αγανάκτηση.

«Πυροσβέστες, κάτοικοι κι εθελοντές ενωμένοι σε μια γροθιά δίνουν από χθες μια σκληρή μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες! Η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί σας» έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Και πρόσθεσε:
«Μέσα σε λίγες ώρες όλη η χώρα παραδόθηκε στις φλόγες. Κάηκαν σπίτια, ανυπεράσπιστα ζώα και τεράστιες δασικές εκτάσεις ακόμα και σε περιοχές που λίγα χιλιόμετρα μακριά ασφυκτιούν από τσιμέντο.
Δυστυχώς γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο. Τι κρίμα να ζούμε στην πιο όμορφη χώρα τους κόσμου και χρόνο με το χρόνο να καίγεται και να καταστρέφεται. Γιατί…;».

https://www.instagram.com/p/CSJFKBfjvhc/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ