Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το κορίτσι του «Τροχού της τύχης» αρρώστησε με κορονοϊό

Η κοπέλα του Πέτρου Πυλαρινού των Alcatrash βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της αφού βρέθηκε και αυτή θετική στον κορονοϊό.

«Θύμα» του κορονοϊού έπεσε και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, το ξανθό κορίτσι που βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στο τηλεπαιχνίδι «Tροχός της τύχης» του Star.

Η γοητευτική Βάλια, η οποία είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Πυλαρινό των Alcatrash, που ως γνωστόν απουσιάζουν εδώ και μέρες από το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας της σε ένα insta story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έγραψε η Βάλια Χατζηθεοδώρου:
«Καλημέρα! Τι κάνετε; Πώς είστε; Ελπίζω να είστε καλύτερα από εμάς. Δυστυχώς έχουμε βρεθεί και εμείς θετικοί στον κορονοϊό. Τώρα όμως είμαστε καλά, είμαστε καλύτερα. Αναρρώνουμε κάποιες μέρες ακόμα στο σπίτι.

Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα που μας έχετε στείλει και θέλω να σας πω ότι πραγματικά καταλαβαίνω την κούραση όλων μας, όλο αυτόν τον έναν χρόνο που περνάμε όλο αυτό, όμως θέλει προσοχή. Θέλει μεγάλη προσοχή. Και να σας πω γιατί μου έχετε στείλει και για τον “Τροχό”. Προφανώς και έχουμε ολοκαίνουργια επεισόδια στον “Τροχό”. Είναι μαγνητοσκοπημένα καιρό πριν από αυτή την κατάσταση, οπότε ευτυχώς δεν μας επηρέασε εκεί. Να προσέχετε”»

https://www.instagram.com/p/CNfB-O-gtas/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ