Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Θανάσης Κουρλαμπάς μιλούν στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται του καλεσμένους της στα «Μεσάνυχτα» και μοιράζεται μαζί μας τις ιστορίες τους και το μήνυμα αισιοδοξίας που στέλνουν.

Οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη είναι δύο πρόσωπα γνώριμα στους τηλεθεατές, αν και ακολουθούν διαφορετικές επαγγελματικές τροχιές.

Πρώτη μπαίνει στο «μικροσκόπιο» της παρουσιάστριας η επίσης παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η Τζωρτζέλα μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε που την ανάγκασε να χάσει 35 κιλά και στέλνει το πιο θετικό μήνυμα μετά τη δύσκολη περιπέτειά της.

Ακόμα, μιλά για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της και παραδέχεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον χαμό της. Μοιράζεται μαζί μας τα τελευταία λόγια της μητέρας της πριν την αποχαιρετίσει για πάντα και τι δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Στη συνέχεια στην καρέκλα του καλεσμένου κάθεται ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο ηθοποιός μιλά για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του αυτόν του πατέρα, ενώ αποκαλύπτει πως είχε δύσκολες συνεργασίες στο χώρο του θεάματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ