Τζένη Θεωνά για φωτιές: Ποιά πληγή ακόμα θα μας βρει

Η Τζένη Θεωνά με ανάρτηση που έκανε στα social media, ξέσπασε για τις φωτιές που έχουν μετατρέψει σε στάχτη χιλιάδες στρέμματα σε όλη την Ελλάδα.

Η Τζένη Θεωνά μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media, ξέσπασε και εξέφρασε τις σκέψεις της για τις φωτιές, που έχουν κάψει χιλιάδες στρέμματα.

Η γνωστή ηθοποιός με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ανέφερε τα εξής:

«Να τι αφήσαμε πίσω. Γυρίσαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολύ όρεξη για δουλειά μπερδεμένη με ανησυχία και απογοήτευση και γκρίζες σκέψεις. “Ποιά πληγή ακόμα θα μας βρει;” “Άραγε εμείς θα καταφέρουμε να εμπνεύσουμε στο παιδί μας να αγαπά και να φροντίζει την φύση και τα ζώα; Να τιμά την γυναικεία ύπαρξη; Να σέβεται τους συνεργάτες του; Να είναι άνθρωπος;” Παράλληλα πολλοί ξεχώρισαν για το θάρρος και τον αλτρουισμό τους. Πρωτοπόροι κι εθελοντές. Μικροί και μεγάλοι ήρωες. Μίλησαν, άκουσαν, έσπευσαν, φρόντισαν. Και τους ευχαριστώ, όσο μικρό κι αν είναι αυτό, για τον δρόμο που άνοιξαν, για το έργο τους και για το παράδειγμα που έδωσαν στα παιδιά μας. Ελπίζω να βρω κι εγώ τον ρόλο μου μέσα σε αυτό τον κύκλο της προσφορά και της αγάπης. Ευχαριστώ».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Τζένη Θεωνά στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CSuEmORsoAb/?utm_source=ig_embed

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ