Τριαντάφυλλος: Αυτή είναι η απόφασή του για το «Survivor All Star»

Μπορεί η αγωνιστική παρουσία του να ήταν μέτρια, όμως ο Τριαντάφυλλος συγκέντρωσε περισσότερους πόντους δημοφιλίας κατά την παραμονή του στο «Survivor» από τους περισσότερους συμπαίκτες του. Το fan club του ήταν από τα πιο πολυπληθή και η υποδοχή του στην Αθήνα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Εύλογα θα αναρωτηθείτε λοιπόν αν ο τραγουδιστής από τη Ρόδο θα είναι μέσα στους παίκτες που θα αναχωρήσουν μέσα στον Δεκέμβριο για τον Άγιο Δομίνικο για να πάρουν μέρος στο αναβαθμισμένο «Survivor All Star».

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες στα εγκαίνια γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο Τριαντάφυλλος απάντησε στα ερωτήματα των φίλων του και τηλεθεατών του παιχνιδιού.

«Δεν θα πάω. Αν και δεν έχω μιλήσει – έχω μιλήσει δηλαδή, αλλά έχω πει χίλιες φορές ότι δεν έχω κατασταλάξει τι θέλω να κάνω», απάντησε ο τραγουδιστής στις ερωτήσεις των συγκεντρωμένων δημοσιογράφων, διευκρινίζοντας πως ο λόγος γι’ αυτή του την απόφαση δεν είναι οικονομικός.

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είδε την καριέρα του να ανασταίνεται λόγω του παιχνιδιού, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού αγοριού. «Ο μικρός έγραψε γράμμα στον Άη Βασίλη να μη φύγω ξανά για το “Survivor”» αποκάλυψε.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι, ανάμεσα στους fans που θα ήθελαν πολύ να δουν τον τραγουδιστή σε νέες περιπέτειες στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, και τον γιο του, ο μικρός υπερίσχυσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ