Τριαντάφυλλος: Αποκάλυψε ποιος θα το «σηκώσει» στο «Survivor All Star»

Ο Τριαντάφυλλος έχει αναδειχθεί σε υπ’ αριθμόν ένα σχολιαστή του «Survivor All Star». Όλοι οι fans του παιχνιδιού κρέμονται από τα χείλη του για να πάρουν απαντήσεις για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, πίσω από τις κάμερες.

Μιλώντας στην κάμερα του Star από τα παρασκήνια του «J2US», ο τραγουδιστής που δεν τα βρήκε με την Ατζούν Μίντια του «Survivor All Star» κι έμεινε πίσω να παρακολουθεί τις εξελίξεις από το σπίτι του, έριξε ευθύνες στην παραγωγή για την φετινή «κατάντια» του παιχνιδιού.

Η πρώτη παρατήρησή του αναφορικά με τις τελευταίες αποβολές παικτών για παραβάσεις των κανονισμών, είναι ότι η παραγωγή δεν έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει το παιχνίδι. Όπως εξήγησε, θα μπορούσε να υπάρχει αυστηρότερη επιτήρηση των λόκαλ για να αποφεύγονται φαινόμενα όπως αυτά που είδαμε φέτος.

Η δεύτερη επισήμανσή του αφορά στον «υπερπληθυσμό» από σαλάχια. Ο Τριαντάφυλλος επιμένει ότι τα σαλάχια τα ρίχνει η παραγωγή για να βρίσκουν κάτι να ψαρέψουν οι παίκτες. «Τώρα που το έχω πει όμως, θα βάλουν ι άλλα ψάρια, είμαι σίγουρος».

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ποιοι παίκτες κατά τη γνώμη του έχουν ιδιαίτερα ευνοϊκή μεταχείριση από την παραγωγή. «Δεν ξέρω, δεν είμαι εκεί αλλά κάποια πράγματα φαίνονται.

Άντε να το σηκώσουμε με τον Ηλία Μπόγδανο. Μπόγδανος – Μπάρτζης τελικό και το σηκώνουμε με έναν από τους δύο αλλά νομίζω Μπόγδανος θα το σηκώσουμε» είπε ο τραγουδιστής, απαντώντας στη σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ