Το Κόκκινο Ποτάμι – Spoiler: Ο Δημοσθένης ξεσκεπάζει τον Χριστοδούλου στο γραφείο του Γαλάνη

Η Ιφιγένεια ετοιμάζεται να φύγει την ώρα που ο Δημοσθένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από την είσοδό του στο γραφείου του Χριστοδούλου στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια». Ο Λάζος έχει υποσχεθεί να τη συνοδέψει μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Έχει την ελπίδα ότι ο Μίλτος είναι ζωντανός. Ο γιατρός μαζί με την Αγγελική κάνουν κρυφά έρευνα κι είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν μια τρομερή συνομωσία. Για να βρουν όσα χρειάζεται, ώστε να τεκμηριώσουν την καταγγελία τους αποφασίζουν να κάνουν μια διάρρηξη. Μπαίνουν κρυφά στο γραφείο του Χριστοδούλου. Τώρα θα πρέπει να ξεσκεπάσουν την παρανομία που συμβαίνει σε βάρος των προσφύγων και να καταφέρουν να κάνουν τους αρμόδιους να τους ακούσουν και να πάρουν σοβαρά υπ’ όψιν όσα θα τους πουν.

Στην Ανατολή οι Έλληνες ανακαταλαμβάνουν το Αϊδίνι. Οι στρατιώτες βρίσκονται μπροστά στην απόλυτη φρίκη όταν αντικρύζουν όσα έχουν προηγηθεί στο μέρος αυτό. Όλη η αγριότητα και η βία των Τούρκων αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια τους. Ο γιατρός Νικολαΐδης καταφέρνει να φτάσει στο σπίτι του Χότζα. Εκεί πληροφορείται τον θάνατο της γυναίκας του από τις κακουχίες της ατελείωτης πορείας προς τον θάνατο. Είναι συντετριμμένος αλλά δεν μπορεί ακόμη να θρηνήσει. Πρέπει να καταφέρει τώρα να βρει τις κόρες του που γνωρίζει ότι ζουν.

Στο επόμενο επεισόδιο: Η Ιφιγένεια ανακοινώνει στον Δημοσθένη ότι αναχωρεί και συμφωνεί με την Ελένη για να αναλάβει τον μικρό Μιλτιάδη. Αυτό στενοχωρεί πολύ την Εσμέ που έχει συνηθίσει τον μικρό μαζί της. Ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να ανακοινώσει στον Γαλάνη όσα ανακάλυψε στο γραφείο του Χριστοδούλου. Ενώ σοβαρά επεισόδια ξεσπούν στο εκλογικό κέντρο του Βενιζέλου.

Δείτε το τρέιλερ:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ