Το Κόκκινο Ποτάμι – Spoiler: Η Ιφιγένεια έρμαιο της μοίρας και πάλι – Όλες οι εξελίξεις

Η Ιφιγένεια φεύγει μαζί με τον Λάζο κι επιβιβάζονται στο καράβι που θα τους μεταφέρει στην Τουρκία στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι». Πιστεύει πως θα συναντήσει επιτέλους ξανά τον Μίλτο και θα ζήσουν πια σαν οικογένεια μαζί με τον γιο τους, τον μικρό Μιλτιάδη.

Στη συνέχεια η Εσμέ μαθαίνει κάτι πολύ τραγικό. Ο Μίλτος είναι νεκρός από καιρό κι αυτό το πικρό νέο όμως φτάνει πολύ αργά στα αυτιά της. Ο Εμίρ γνωρίζει πως ο Μίλτος έχει εκτελεστεί αλλά όταν το λέει αυτό, η Ιφιγένεια έχει φύγει πια. Η Εσμέ θα ψάξει να βρει την Ελένη και θα της το πει. Κι αυτή με τη σειρά της θα τρέξει στον Δημοσθένη στο νοσοκομείο. Είναι όμως πολύ αργά.

Παράλληλα οι βασιλόφρονες προκαλούν επεισόδια στη συγκέντρωση των Βενιζελικών. Με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Γαλάνης. Στην Τουρκία ο Οζάλ θα φτάσει μέχρι το χωριό του Χότζα για να βρει τον γιατρό Νικολαΐδη. Έχει βάλει σκοπό να τον εξοντώσει και δεν θα σταματήσει αν δεν το καταφέρει. Ο Νικολαΐδης θα περάσει πολλά ακόμη μέχρι να καταφέρει να σωθεί και να σώσει τις κόρες του από το μεγαλύτερο κακό που έρχεται και δεν το έχουν δει ακόμη. Θα τα καταφέρει άραγε;

Στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια» μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη κορυφώνεται η τραγική, ιστορική κατάληξη καθώς αναπτύσσεται όλο και πιο δυνατά ο έρωτας ανάμεσά τους.

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης,Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.

Το τρέιλερ του επεισοδίου 10 που θα προβληθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ