Τηλεθέαση: Οι «Αγριες Μέλισσες» κερδίζουν και τα Χριστούγεννα από Ρουκ… Ζουκ -Που βρέθηκε ο ημιτελικός του J2US

Μπορεί η σειρά «Άγριες Μέλισσες» να μας αποχαιρέτισε για το 2020, ωστόσο οι ήρωές της έπαιξαν Ρουκ Ζουκ και κέρδισαν και πάλι το στοίχημα της τηλεθέασης.

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε και πάλι αντιμέτωπους το Σεβαστέικο vs Σταμιρέικο! Όπου Σεβαστέικο, οι Κάτια Δανδουλάκη, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή και Αναστάσιος Ροϊλός. Στην απέναντι ομάδα φυσικά Μαρία Κίτσου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Μιχαλάκη, Έλλη Τρίγγου και Αργύρης Πανταζάρας.

Το εορταστικό Ρουκ Ζουκ κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης με αέρα… «Άγριων Μελισσών». Το τηλεπαιχνίδι σημείωσε ποσοστό 23,4% στο γενικό σύνολο και 23% στο δυναμικό κοινό το βράδυ των Χριστουγέννων.

Τι τηλεθέαση σημείωσε το J2US

Την ίδια ώρα, ο χθεσινός ημιτελικός του «Just the 2 of Us», με τον Νίκο Κοκλώνη κέρδιζε τη δεύτερη θέαση για το OPEN. Το σόου κατέγραψε μέσο όρο 16,5% στο σύνολο και 16% στο δυναμικό κοινό.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, όπου αναμένεται η κοινή εμφάνιση Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή, το show κράτησε την καλύτερη τηλεοπτική συντροφιά στο κοινό φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο το 23,3% στο δυναμικό κοινό και 27,3% στο σύνολο. Στο μέσο λεπτό 711.000 τηλεθεατές είδαν το show, ενώ έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 3.500.00 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ