Θοδωρής Παρασχάκης: Βρήκα την μητέρα μου μέσα στα αίματα και το ψυγείο αναποδογυρισμένο

Ο ράπερ που είναι περισσότερο γνωστός ως Black Vubez περιέγραψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 περιστατικά από την εφηβεία του σε ένα σπίτι όπου η βία ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν σήμερα στο πλατό του «Πρωινού» τον Θοδωρή Παρασχάκη ή αλλιώς Black Vubez, όπως είναι περισσότερο γνωστός στους φίλους της ελληνικής ραπ σκηνής.

Αφορμή για την πρόσκληση στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό ο καλλιτέχνης σε εφημερίδα στην οποία περιέγραψε την κατάσταση που βίωσε από τα 14 και για αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει τότε, ο σύντροφος της μητέρας του συνήθιζε να την κακοποιεί με συνέπεια να επιστρέφει σπίτι και να την βρίσκει με μελανιές, ακόμα και πεσμένη στο πάτωμα μέσα στα αίματα.

Μιλώντας σήμερα στον Γιώργο και στην Φαίη, ο ράπερ εξήγησε ότι η μητέρα του και ο σύντροφός της γνωρίστηκαν όταν ο ίδιος ήταν 14 και σύντομα εγκαταστάθηκαν κάτω από την ίδια στέγη.

Όμως, ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν σερβιτόρα, τη ζήλευε και πήγαινε αιφνιδιαστικά στα μαγαζιά όπου δούλευε και προκαλούσε επεισόδια.
Όταν του απαγορεύτηκε να πλησιάσει στα μαγαζιά όπου δούλευε η άτυχη γυναίκα, με την απειλή προφανώς ότι θα έχανε τη δουλειά της, ο άνδρας την περίμενε στο σπίτι που νοίκιαζαν και ακολουθούσε καυγάς. Την έβριζε και τη χτυπούσε.

Τις περισσότερες φορές ο Θοδωρής Παρασχάκης απουσίαζε και καταλάβαινε τι είχε γίνει από τα σημάδια στο πρόσωπο και στα χέρια της μητέρα του.
Όμως, υπήρξε φορά που βρήκε στο σπίτι σαν να είχε προηγηθεί σεισμός και την μητέρα του μέσα στα αίματα, το ψυγείο αναποδογυρισμένο,κατέκλες και αντικείμενα σπασμένα. Και μάλιστα, επειδή το σπίτι ήταν νοικιασμένο στο όνομα εκείνου, δεν είχε την δυνατότητα ούτε καν να τον διώξει. Τελικά, αυτή που τους έδιωξε ήταν η σπιτονοικοκυρά η οποία έμενε απέναντι και θορυβήθηκε με τα όσα συνέβησαν.

Όπως είπε ο 27χρονος σήμερα καλλιτέχνης, πέρασαν χρόνια μέχρι η μητέρα του να το πάρει απόφαση και να απομακρυνθεί από αυτό τον άνθρωπο και σε αυτό το διάστημα έφτασε μία φορά στο σημείο να πιαστεί στα χέρια μαζί του, κάτι που μετανιώνει έως σήμερα. Μέχρι τότε είχε υποσχεθεί στον γιο της πολλές φορές ότι θα χωρίσει, όμως πάντα αυτός έβρισκε έναν τρόπο να την «τουμπάρει».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ