Θοδωρής Ιακωβίδης: Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια και επαιτεία

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο Έλληνας αρσιβαρίστας που συγκίνησε με τις δηλώσεις του από το Τόκιο, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον λόγο που ξέσπασε σε κλάματα στην τελευταία προσπάθειά του.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης βρέθηκε την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στο πλατό του «The 2night Show» καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον δρόμο για το Τόκιο, τον αντίκτυπο των δηλώσεών του στην αθλητική κοινότητα και την αντίδραση του κόσμου στα δάκρυά του, ο Έλληνας πρωταθλητής της άρσης βαρών σχολίασε: «Άκουσα κι ότι βγήκα για να κλαφτώ. Από παράγοντες ειπώθηκαν. Ότι κλάφτηκα, μιζέρια, επαιτεία. Αλλά τα σχόλια έχουν βαρύτητα ανάλογα με την προσωπικότητα που τα λέει. Δεν με ακουμπούν αυτά. Έχω δει κι έχω αντιμετωπίσει πολλά σε όλη την αθλητική μου δραστηριότητα. Δεν με αγγίζουν. Ως εδώ έφτασα ολομόναχος. Με λιγοστή βοήθεια» είπε ο αθλητής που συγκίνησε το πανελλήνιο με την υπερπροσπάθειά του και τις καταγγελίες του για την εγκατάλειψη των αθλητών από την πολιτεία.

Όσο για τους λόγους της συγκίνησής του στην τελευταία προσπάθειά του στο Τόκιο, ο Θοδωρής Ιακωβίδης είπε: «Με είχαν πάρει τα δάκρυα από πριν, όταν έκανα την προσπάθεια και φίλησα το πλατό. Δεν μπορούσα να κρατηθώ…».

Και εξήγησε: «Το τέλος εγώ το είχα πει από το 2018. Είχα πει ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια για μένα καθαρά και για τους δικούς μου ανθρώπους να πάω για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς για να δείξω μία διαχρονικότητα και μετά τέλος. Νόμιζα ότι είχα συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα. Όταν πραγματικά έφτασε η τελευταία προσπάθεια και συνειδητοποίησα ότι αυτή είναι η τελευταία μου προσπάθεια και από δω και πέρα τέλος, δεν μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα».

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ