Θοδωρής Αθερίδης: Ο μόνος τρόπος να μην είμαστε διαχωρισμένοι είναι οι ανεμβολίαστοι να εμβολιαστούν

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στις κάμερες μετά από την πρεμιέρα της παράστασής του «Μαθήματα κωμωδίας» για τις κακές κριτικές, το εμβόλιο και την συμπρωταγωνίστριά του Δήμητρα Ματσούκα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης επέστρεψε στη σκηνή του Μικρού Παλλάς, της θεατρικής σκηνής που τον έχει φιλοξενήσει κατ’ επανάληψη τα τελευταία χρόνια, με ένα νέο έργο, δικής του έμπνευσης, σε σκηνοθεσία του ίδιου: Το «Μαθήματα Κωμωδίας» με τους Δήμητρα Ματσούκα, Αντώνη Κρόμπα, Δημήτρη Σαμόλη και Αναστασία Τσιλιμπίου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το Μικρό Παλλάς ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί πολλές φορές τις βολές των κριτικών.
«Έχω δεχτεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές και συμφωνώ κιόλας -λέω πω πω, όπως το κοιτάει από τη πλευρά του έχει δίκιο. Δεν κοροϊδεύω. Απλώς τυχαίνει να είμαι μετατοπισμένος αλλού».

Όσο για τις φήμες ότι θα πάρει μέρος στην σειρά που ετοιμάζει η κόρη του Φωτεινή Αθερίδου για τον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν θα είμαι στη σειρά. Την παρακαλούσα -δεν με θέλει» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που έχει στην κόρη τους και, ακόμα περισσότερο, στον εγγονό του.
«Μου αρέσει που έγινα παππούς. Γιατί για παππούς είμαι μικρός, για όλα τα άλλα είμαι μεγάλος».

Και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί για το εμβόλιο; «Εγώ εμβολιάστηκα. Ακόμα και αν μετανιώσω, δεν μπορώ να πάρω πίσω τον εμβολιασμό μου. Άρα ο μόνος τρόπος να μην είμαστε διαχωρισμένοι είναι οι ανεμβολίαστοι να εμβολιαστούν».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για την συμπρωταγωνίστριά του Δήμητρα Ματσούκα.
«Το Ματσουκάκι το ξέρω από τότε που ήταν 22 χρονών. Εγώ το μεγάλωσα» είπε.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η συμπρωταγωνίστριά του. «Ο Θοδωρής ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα στην πρώτη μου θεατρική δουλειά, στην πρώτη μου ταινία και στην πρώτη μου σειρά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ