The Masked Singer: Ονόματα έκπληξη στο νέο σόου του ΣΚΑΙ

Διαστάσεις μύθου απέκτησε τα δύο τελευταία χρόνια η ελληνική βερσιόν της μουσικής εκπομπής «The Masked Singer» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, που όλο ακούγαμε ότι «ψήνεται» στον ΣΚΑΙ κι όλο αυτή «καιγόταν».

Πολλά τα εμπόδια που καθυστέρησαν την παραγωγή της εκπομπής, από το υψηλό κόστος μέχρι την αναζήτηση των καλλιτεχνών που θα τραγουδούν κάθε εβδομάδα στη σκηνή, κρυμμένοι μέσα σε εντυπωσιακά κοστούμια.

Βασική παράμετρος του σόου που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όποια χώρα του κόσμου προβάλλεται είναι η συμμετοχή τραγουδιστών της πρώτης γραμμής που καλούνται να αλλάξουν τις φωνές τους και να ξεγελάσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το κοινό ώστε να καταφέρουν καμουφλαρισμένοι να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Για να επιτευχθεί στο έπακρο ο στόχος, προτιμώνται πάντοτε δημοφιλείς καλλιτέχνες που έχουν ξεχωρίσει για τη φωνή της. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της Natalie Imbruglia που ως «πάντα» κατάφερε να κερδίσει στο «Τhe Masked Singer» της Αγγλίας, αλλά και της Βίκυς Λέανδρος που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του γερμανικού σόου.

Ωστόσο, όπως έχει ακουστεί, η ελληνική παραγωγή της εκπομπής διεύρυνε τους ορίζοντές της, αναζητώντας παίκτες όχι μόνο από τη μουσική δεξαμενή, αλλά από τη σόου μπιζ γενικότερα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι κάποιες βασικές ερμηνευτικές ικανότητες. Όπως δηλαδή και στην περίπτωση του «Your Face Sounds Familiar», όπου συμμετείχαν τόσο τραγουδιστές όσο και ηθοποιοί.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα γυρίσματα για το «The Masked Singer» θα ξεκινήσουν στα μέσα του μήνα ώστε το show του ΣΚΑΙ να είναι έτοιμο για πρεμιέρα πριν το Πάσχα.

Οι 14 διαγωνιζόμενοι που έχουν επιλεγεί, κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, προκειμένου να διατηρηθεί το σασπένς. Οι ίδιοι, θα προσπαθήσουν μέσα σε 12 επεισόδια και με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Ρήγου που υπογράφει την καλλιτεχνική επιμέλεια, να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να φτάσουν στον τελικό χωρίς να αποκαλυφθεί η πιθανότητά τους.

Ποιο είναι το «πλήρωμα» της εκπομπής

Το σόου θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς, το μόνο όνομα που είχε «κλείσει» από την αρχή των προετοιμασιών.

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», ο Θοδωρής Μαραντίνης που έχει μια εμπειρία από το X-Factor, ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έχει ξαναβρεθεί σε αντίστοιχο πόστο στο «Your Face Sounds Familiar» και… οι «πρωτάρες» Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Αθηνά Οικονομάκου.

Φιλόδοξη παραγωγή, μεγάλο το στοίχημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένουμε τη νέα πρόταση του ΣΚΑΙ με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ