Θανάσης Βισκαδουράκης για metoo: Παλιά γελούσαν και μας έλεγαν ανυπάκουους

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την σύντροφο του και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, ενώ αναφέρθηκε και στο ελληνικό #metoo.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo.

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως υποστηρίζει όσα άτομα αποφάσισαν να μιλήσουν, ενώ αναφέρθηκε στις υποθέσεις παρενόχλησης στο καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι κάτι που γινόταν από το παρελθόν, ενώ όποτε είχε καταγγελθεί αντιμετωπίστηκε με ειρωνεία.

«Όταν έβλεπα την αδικία πεταγόμουν. Βρέθηκα κοντά σε κόντρες συναδέλφων, αρπάχτηκα και με χειροδικία, γιατί αυτό που έκαναν είναι ανεπίτρεπτο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «όταν τα λέγαμε παλιότερα γελάγανε και μας λέγανε ατίθασους και ανυπάκουους. Θέλω να χειροκροτήσω τα αγόρια και τα κορίτσια που μίλησαν, όταν μιλούσαν παλιότερα δεν τους άκουγε κανένας».

Επίσης, κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξη του, μίλησε για την σύντροφο του και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Έτσι, είπε ότι «είμαι παιδί της φύσης. Αγόρασα αρνάκια, κοτούλες, φυτέψαμε και κάναμε αγροτικές δουλειές. Ντυνόμουν ισοθερμικά και μαζί με τον γιο μου, έπινε το γάλα του κι εγώ τον καφέ, και κάναμε δουλειές».

«Εάν μου έλεγε κάποιος ότι το 2021 θα είχα παντρευτεί και θα είχα κάνει οικογένεια δεν θα τον πίστευα.

Εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ και σκεφτόμουν γιατί να ταλαιπωρώ κι άλλους; Μπήκε στη ζωή μου αυτό το κορίτσι και κούμπωσε. Εγώ το έπαιζα καλλιτέχνης στην Κατερίνα κι εκείνη μου είπε “να σου πω μικρέ, ή παντρευόμαστε ή φεύγω”. Ευγνωμονώ τον Θεό που μου έστειλε αυτό το κορίτσι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ