Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο «Κλεομένης» από τις «Άγριες Μέλισσες» και οι σκοτεινοί ρόλοι

Μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη στα χθεσινά «Μεσάνυχτα» ο Θανάσης Κουρλαμπάς θυμήθηκε την συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο του Κλεομένη.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ υποδυόμενος τον σύζυγο της Πηνελόπης που πεθαίνει από τα χέρια του Μελέτη -βέβαια, όπως επισήμανε ο Γιώργος Σαββιδάκης, ο παππάς του Διαφανίου, δεν τον βλέπουμε ποτέ νεκρό- μίλησε για την μεγάλη τύχη που ήταν γι’ αυτόν η συμμετοχή του στη συγκεκριμένη σειρά και εξήγησε για ποιον λόγο αισθάνεται διπλά τυχερός όταν υποδύεται σκοτεινούς ήρωες.

«Είχα την τύχη να αναλάβω έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, που τον αγάπησα πολύ, τον Κλεομένη, και χάρηκα για την απήχησε που είχε αυτός ο ρόλος, που ενώ φαινομενικά τον λες αρνητικό – είναι ένας ρόλος που κινείται σε σκοτεινές περιοχές- τελικά, και βάσει του κειμένου και βάσει της σκηνοθεσίας, μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω περισσότερες διαστάσεις. Χαίρομαι πάρα πολύ όταν μου λένε ότι κατάφερες να με πείσεις ότι ήσουν τόσο κακός» τόνισε ο ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Ανέκαθεν μου άρεσαν αυτοί οι ρόλοι γιατί είναι πεδίο που μπορείς να ψάξεις και να βρεις πράγματα που δεν είναι δικά σου ή που εν πάση περιπτώσει είναι κάπως απομακρυσμένα και να μπορέσεις να κάνεις αυτά τα πράγματα αλήθεια».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ