Τέλος ο Τζέιμς Kαφετζής από το Survivor 2021 – «Ήρθε η ώρα να γυρίσω στην οικογένειά μου»

Αποχώρησε από το Survivor 2021 ο Τζέιμς Καφετζής. Η δήλωσή του.

Τέλος ο Τζέιμς Καφετζής από το Survivor 2021.

Το μεγάλο φαβορί του φετινού Survivor τόνισε στο συμβούλιο του νησιού ότι ήρθε η ώρα του να γυρίσει στους δικούς του και ουσιαστικά είπε όχι στην πρόταση που του έγινε για παράταση του παιχνιδιού και φυσικά για επιπλέον πληρωμή. 

«Γιώργο το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και προσθέτω μια ακόμη. Σε αυτούς τους 5 μήνες έχω εξαντληθεί. Το πιο πολύτιμο που έχω είναι ο εαυτός και το μυαλό μου και τα έχω χάσει. Επειδή ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς αποχωρώ σήμερα εγώ από το Survivor.  Ξέρω ότι έχω περάσει πολλά και ευχαριστώ όσους με έχουν στηρίξει. Θέλω να πω στον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ» είπε ο Τζέιμς.  

Τον λόγο πήρε ο Λιανός και ρώτησε αν θα άλλαζε την απόφασή του με τον ίδιο να απαντά ότι «το έχω μελετήσει και αν παραμείνω δεν θα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Ήρθε η ώρα μου να γυρίσω στην οικογένειά μου».  

Όλα αυτά έγιναν μετά την ψηφοφορία των μπλε με τον Τζέιμς να ψηφίζει την Ελένη, η Ελένη τον Τζέιμς, ο Κόρο τον Τζέιμς, ο Νίκος την Ελένη με την Μαριαλένα να ψηφίζει τον Τζέιμς

Ευτυχώς ο Νίκος έχει ατομική ασυλία και περίμενα το αποτέλεσμα είπε ο Τζέιμς, με τον Νίκο να δείχνει προς αποχώρηση την Μαριαλένα. 

survivor 2021 r1

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/posts/1416970641996829

Επίσης, ο αδερφός του Τζειμς, σε story στο Instagram, έγραψε:

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα. Τα χρήματα δεν αγοράζουν τα πάντα».

Από την πλευρά της η αδερφή του πρώην παίκτη των Μπλε, έγραψε σε ανάρτηση που έκανε:

«Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας».

Το τελευταίο συμβούλιο στο οποίο συμμετείχε ο Τζέιμς

Νωρίτερα η κόκκινη ομάδα κέρδισε το 2ο μέρος της ασυλίας. 

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/posts/1416953538665206

Survivor 2021: Χαμός στο Twitter με την αποχώρηση Καφετζή – «Δεν έχει νόημα πια!»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ