Τάκης Ζαχαράτος: Την Άντζελα Δημητρίου τη θαυμάζω και μπροστά και πίσω από τη σκηνή

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου στο Άλσος και τους λόγους που την θαυμάζει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night show» το βράδυ της Τρίτης τον Τάκη Ζαχαράτο σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη – κατάθεση ψυχής.
Ανάμεσα στα πολλά που είπε ο showman, αναφέρθηκε και στο «όνειρο» της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος με την παράσταση «Πάμε γι’ άλλα» κι εξήγησε τι είναι αυτό που κάνει την Άντζελα πραγματικά «μεγάλη».

«Για την Άντζελα θα σου πω κάτι: Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, καλλιτέχνες, που έχουν πουλήσει μια εικόνα στον κόσμο -κι έχει τσιμπήσει ο κόσμος- ότι είναι ακομπλεξάριστοι, ότι είναι πολύ μπροστά, και από πίσω δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που δείχνουν – δεν ξέρω αν το καταλαβαίνουν οι ίδιοι ή όχι. Εγώ και πρόσφατα και παλαιότερα απογοητεύτηκα πάρα πολύ όταν είδα ότι το μπροστά δεν είναι ίδιο με το πίσω. Κι είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους που θαυμάζεις και πίσω να λες “τι κοροϊδία είναι αυτή;’’ Και να μην μπορείς να μιλήσεις γιατί τί να πεις; Και δεν με αφορά. Αλλά είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους που τους είχε ψηλά να πέφτουν στα μάτια σου και να είναι τόσο λίγοι.

»Στην περίπτωση της Άντζελας είναι ακριβώς το αντίθετο. Το κατάλαβα όταν ήρθε να δουλέψουμε. Τη θαυμάζω και μπροστά και πίσω από τη σκηνή. Με σεβάστηκε, τη σεβάστηκα, την φρόντισα, τα ρούχα της, το πως θα βγει, την έναρξή της. Ήθελα να βγαίνει καλύτερα από εμένα. Ήθελα να βγει όπως της αξίζει. Γιατί ένα βράδυ… την κοίταζα πριν βγω και έκλαιγα. Την έβλεπα και σκεφτόμουν πόσα χρόνια είναι αυτή η γυναίκα εκεί πάνω και αγωνίζεται μόνη της κι έβλεπα τα μαλλιά της κι έλεγα κάποτε εγώ έπαιρνα το ΚΤΕΛ και είχα μέσα σε ένα βαλιτσάκι τα μαλλιά της, τα παπούτσια της, τα ρούχα της, και τώρα είναι στην παράστασή μου και μοιράζομαι εγώ με αυτή τη γυναίκα που την αντέγραφα από τα εξώφυλλά της τη σκηνή».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ