Τάκης Ζαχαράτος: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη όσο λείπει, άλλο τόσο δεν λείπει

Ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε μια δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που θα συζητηθεί.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» με αφορμή το νέο βιβλίο του «Πάστα Σεράνο» και αναφέρθηκε τόσο στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, όσο και στον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Νομίζω ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη όσο λείπει άλλο τόσο δεν λείπει. Θεωρώ ότι είναι ένα σύμβολο, ένα φαινόμενο παγκόσμιο. Για εμένα η αφετηρία μου. Μέσα από το πρόσωπό της δραπέτευσα και έγινα γνωστός. Για εμένα είναι ένα πρόσωπο πέρα από τη σταρ είναι ένα πλάσμα ευαίσθητο, τρυφερό, που είχα λίγο χρόνο μαζί της, αλλά κατάλαβα πόσο σπάνιο πλάσμα, ευαίσθητο κρυβόταν. Πίσω από αυτήν τη σταρ με την αυτοπεποίθηση υπήρχε ένα κοριτσάκι τρυφερό, ευαίσθητο που ήθελε να ερωτευτεί και να την ερωτευτούν. Ένα τριαντάφυλλο, μια έφηβη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως «είναι μια μεγάλη απώλεια αλλά όπως και η Αλίκη έτσι κι ο Τόλης δεν φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι ποτέ, γιατί η σφραγίδα τους είναι τόσο δυνατή και τόσο ανεξίτηλη στον χρόνο, που πραγματικά θα συνεχίσει να υπάρχει μέσα από τα υπέροχα τραγούδια του που έχουν ντύσει σαν soundtrack τις ζωές πολλών ανθρώπων».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ