Τα καλύτερά μας χρόνια: Οι κοπάνες της δεκαετίας του 80 ήταν οι καλύτερες

Οι Αντωνόπουλοι έχουν μετακομίσει αλλά η Μαίρη ακόμη παλεύει για να βολευτούν στο νέο τους σπίτι στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». Η χώρα έχει μπει στην ΕΟΚ και οι συζητήσεις γύρω από το θέμα δίνουν και παίρνουν στη γειτονιά στο Γκύζη. Όλα είναι ίδια ακόμη, αλλά όλα θέλουν να τα βλέπουν διαφορετικά. Ένα κύμα ευρωπαϊκού αέρα τους έχει συνεπάρει. Τα νέα χτενίσματα που έρχονται από την Ευρώπη μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα κομμωτήρια και όλοι ψάχνουν για να βρουν ποιο είναι το ευρωπαϊκό τους μέλλον. Μόνο ο Αντώνης έχει τις αντιρρήσεις του και είναι αντίθετος σε όσα συμβαίνουν, παραμένοντας αντιευρωπαϊστής.

Η Νανά δείχνει έντονα πόσο έχει βαρεθεί με τη ρουτίνα της καθημερινότητας και ο Στέλιος προσπαθεί να ησυχάσει το μωρό τους που γκρινιάζει και νανουρίζεται με ασυνήθιστα τραγούδια. Και μέσα σε όλα ο Λούης ακόμη περιμένει να τον ερωτευτεί η Ζαμπέτα. Η Ελπίδα σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό με τον Μίλτο να γίνεται βίαιος. Και τον Στέλιο ακόμη περισσότερο προκειμένου να προστατέψει την κόρη του. Ο Άγγελος δεν βλέπει πουθενά τη δική του ευρωπαϊκή προοπτική σε όσα συμβαίνουν γύρω του.

Εν τω μεταξύ η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και το μυαλό των παιδιών δεν είναι στο σχολείο τους. Η κοπάνα φαντάζει ιδανική για μια βόλτα στην παραλία. Όμως τι θα γίνει όταν θα επιλέξουν όλοι να αποδράσουν στην ίδια παραλία; Ο Λούης παρακινεί τον Άγγελο για να το σκάσουν από το σχολείο, αλλά την ίδια ιδέα έχει και ο Δημήτρης. Και το αποτέλεσμα θα είναι μια τραγωδία.

Ο Δημήτρης αφήνει όλο και περισσότερο την Ελπίδα στο πόδι του στην καφετέρια, ενώ ο Λούης είναι σταθερά αφοσιωμένος στην κατάκτηση της Ζαμπέτας. Η κοπάνα του με τον Άγγελο είναι η μόνη ευκαιρία. Για τον λόγο αυτό καταφέρνουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια της Μαίρης και του γυμνασιάρχη τους και φεύγουν για την παραλία. Όμως δεν είναι οι μόνοι που έχουν την ίδια ιδέα. Στο τέλος ο Άγγελος καταλήγει να κάνει τη νταντά του μωρού για να ξεσκάσουν λίγο οι γονείς του και πάει με την παρέα του στην παραλία. Αλλά μαζί με τον μπέμπη. Εκεί όμως έχουν πάει και η Μαίρη με τον Στέλιο, όπως και κάποιος άλλος από την οικογένεια…

Το τρέιλερ του επεισοδίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ