Η σύμπραξη Βίσση – Βανδή εκτίναξε την τηλεθέαση στον τελικό του J2US

Ο τελικός του J2Us πέρασε στην ιστορία για την συνύπαρξη επί σκηνής της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, η οποία «έβαλε φωτιά» στα social media, αλά και στα μηχανάκια της τηλεθέασης.

Μπορεί οι διαγωνιζόμενοι να αγωνιούσαν για την ανάδειξη του νικητή στον διαγωνισμό ντουέτων, ωστόσο εκείνο που έκανε το μεγαλύτερο buzz ήταν φυσικά η κοινή εμφάνιση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή. Μια κοινή εμφάνιση που σχολιάστηκε και από την ίδια την Κύπρια ερμηνεύτρια στο Instagram.

Ο τελικός του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη βρέθηκε πρώτος στην τηλεθέαση σε όλα τα κοινά φτάνοντας και «χτύπησε» 41,4% στο δυναμικό κοινό, στο τέταρτο που οι δύο τραγουδίστριες «έλυσαν» τις διαφορές του μελωδικά.

Στο σύνολο του κοινού το J2US κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22%, ενώ στο δυναμικό κοινό 23%. Χαρακτηριστικό είναι πως στο μέσο λεπτό το «Just the 2 of Us» το παρακολούθησαν 1.000.000 τηλεθεατές ενώ έστω και για ένα λεπτό το είδαν 3.800.000 τηλεθεατές.

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή

Για πρώτη φορά δύο από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες στην Ελλάδα μοιράστηκαν τη σκηνή χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές. Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά στο «Just the 2 of Us» σε μια μαγευτική συνύπαρξη.

Ένα ονειρικό ντουέτο, όπου η μία ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της άλλης, απογειώνοντας τη βραδιά. Αγαπημένα τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες που καθήλωσαν, σε μια ιστορική στιγμή.

Η «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Ανάβεις Φωτιές», «Δε με αγαπάς», «Στα ‘δωσα Όλα», είναι μερικά από τα τραγούδια που είπαν χθες ξεσηκώνοντας και το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή. Η ενέργειά τους και η απίστευτη χημεία τους έδωσαν το σύνθημα …και το πάρτι ξεκίνησε!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ