Συγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη: Η Γωγώ έφυγε γιατί δεν ήθελε άλλο βάρος

Η Κατερίνα Ζαρίφη αντέδρασε στην είδηση του θανάτου της 14χρονης Γωγώς μετά από επέμβαση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η είδηση του θανάτου της 14χρονης Γωγώς στη Θεσσαλονίκη μετά από επέμβαση για την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου που ήρθε στην επιφάνεια μετά από τις καταγγελίες της οικογένειας για ιατρικό λάθος και αμέλεια, αποκάλυψε, εκτός του προφανούς, και το καθημερινό μαρτύριο της έφηβης που οδήγησε στον πρόωρο θάνατό της.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της νεαρής, η κόρη του είχε πέσει θύμα διαρκούς bullying από τους συνομηλίκους της που «χοντρή» την ανέβαζαν, «χοντρή» την κατέβαζαν. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, το πρόβλημα διογκώθηκε το διάστημα της καραντίνας, γεγονός που οδήγησε τον πατέρα της στην απόφαση να καταφύγει στην λύση του χειρουργείου για να διευκολύνει το παιδί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Η δημοσιοποίηση του θέματος σόκαρε πολλούς, ανάμεσά τους και την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram:

«Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της.

Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά.

Η Γωγώ έφυγε γιατί δεν ήθελε άλλο βάρος. Η Γωγώ ήταν 14 ετών.» έγραψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/CQb7cleMxcZ/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ