Συγκινεί η εξομολόγηση του Τσάκα: «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου»

Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσάκας, όπως έγινε γνωστός ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης μετά τη νίκη του στο «Big Brother», στη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα για την εφημερίδα Political τράβηξε την προσοχή των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου στην σημερινή «Super Κατερίνα». Ιδιαίτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παρουσιαστής της εκπομπής τα τρία πρώτα χρόνια προβολής της στην Ελλάδα, από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, έδειξε ιδιαίτερα στενοχωρημένος από τις αποκαλύψεις του παίκτη για τη ζωή του μακριά από τις κάμερες.

Τα αποσπάσματα της συνέντευξης του Τσάκα προκαλούν έκπληξη:

«Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη.

Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου,

Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ» είπε ο παίκτης του reality που το 2001 κατέκτησε ποσοστά τηλεθέασης της τάξης του 80%.

Ευτυχώς, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης βρίσκεται πλέον σε καλύτερη θέση και η επαφή με τα παιδιά του έχει αποκατασταθεί.

«Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός.

Αυτή είναι η κοπελάρα μου, συγκατοικούμε 5 χρόνια και περνάμε υπέροχα και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν εγκαταστάθηκα στη Γερμανία νοίκιασα ένα δωμάτιο στο σπίτι του πατέρα της και όταν χώρισα σε εκείνο το δωμάτιο επέστρεψα. Ωστόσο οι γονείς της δεν ήθελαν με τίποτα εκείνη τη σχέση και έκαναν και κάνουν να αδύνατα δυνατά ακόμα και τώρα να μας χωρίσουν. Η οικογένειά της στράφηκε εναντίον μου. Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους».

«Ντόμπρος και παλικάρι» είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να περιγράψει τον Τσάκα. Η εικόνα που σχημάτισε γι’ αυτόν το διάστημα που είχαν επαφές ήταν ενός ανθρώπου ο οποίος θα μπορούσε να έχει «όλη την Ελλάδα δική του», όμως εκείνος επέλεξε να γυρίσει στον τόπο του και να επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε στη γη, αφού το επάγγελμά του ήταν γεωπόνος. «Προφανώς δεν πήγε» καλά σχολίασε ο παρουσιαστής για να εξηγήσει τη «φυγή» του στη Γερμανία.

Η συνέντευξη του Τσάκα, όπως παρουσιάστηκε στην «Super Κατερίνα»:

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Τσάκα:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ