Στο ελεύθερο κανάλι του ANT1 οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 – Η επίσημη ανακοίνωση

Μετά το σάλο που προκάλεσαν τα τεχνικά προβλήματα κατά τη μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ 2022, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα την ελεύθερη μετάδοση όλων των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΑΝΤ1 για Μουντιάλ:

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες».

Τα προβλήματα στις μεταδόσεις των αγώνων

Τα πολλά και συνεχή προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις δύο πρώτες ημέρες προβολής των αγώνων μέσω της πλατφόρμας, ώθησαν τον ΑΝΤ1 να τις μεταδώσει δωρεάν μέσω του web TV.

Τα προβλήματα της διαδικτυακής πλατφόρμας ANT1+ ξεκίνησαν στις 21/11 όταν κατά την διάρκεια μετάδοσης του αγώνα Αγγλία-Ιράν διεκόπη η σύνδεση, το σήμα… χάθηκε και στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα «Σφάλμα».

Βέβαια, ζήτησε συγνώμη από τους συνδρομητές μέσω ανάρτησης στο Twitter, καθώς ο λογαριασμός «ANT1plus_official» έγραψε: «Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την προβολή του αγώνα Αγγλία – Ιράν και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας».

Οι συνδρομητές της πλατφόρμας εξέφρασαν τα παράπονά τους για την λειτουργία της, αναφέροντας ότι εμφανίστηκε το μήνυμα «παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα κατά τη σύνδεσή σας» ή «κόλλησε» η εικόνα με αποτέλεσμα μα μην έχουν την δυνατότητα να δουν τις αναμετρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ