Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημά της on air στον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, με καθυστέρηση μίας ημέρας λόγω της ζωντανής μετάδοσης της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ και το πρώτο «Καλό μεσημεράκι» τα είχε όλα: Φαίη Σκορδά σε τραγουδιστικές περιπέτειες, «GNTM» και απρόβλεπτους «καλεσμένους».

Πρώτη και καλύτερη την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά από την κουζίνα του σπιτιού της όπου παρακολουθούσε τρώγοντας την εκπομπή του.

Μετά από τις καθιερωμένες ευχές και την ανταλλαγή αστείων, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να μάθει τι πραγματικά συνέβη στην διένεξή της με την Κατερίνα καινούργιου. «Τα βρήκατε με την Κατερίνα Καινούργιου;»

«Δεν τα’ χαμε χάσει ποτέ, απλά καμιά φορά είναι αυτό που μπορείς να πεις κάτι που σκέφτεσαι και ο άλλος να στεναχωρηθεί με τον τρόπο που το είπε… αλλά είμαστε ενήλικες, τηλέφωνα έχουμε, τα συζητάμε και τα εκτονώνουμε, δεν έχει κανείς να χωρίσει τίποτα με κανέναν, οπότε… ότι παρεξήγηση μπορεί να δημιουργηθεί… είναι και που έχουμε ανάδρομο Ερμή.

Για μένα αυτές οι συζητήσεις πρέπει να εκτονώνονται από την αρχή γιατί το θεωρώ κακή ενέργεια να ξεκινάω τη χρονιά με τέτοιες κόντρες» ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας, η οποία φρόντισε να λύσει την παρεξήγηση με την «συγκάτοικό» της στην συχνότητα του Alpha φιλικά, μπροστά στις κάμερες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ