Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πανηγυρική επιστροφή στο «Happy Day» -τι είπε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Με σερπαντίνες υποδέχτηκαν οι συνεργάτες της την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πλατό του «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας.

Πέντε ημέρες μετά από την διάγνωσή της με κορονοϊό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στα τηλεοπτικά καθήκοντά της, στο πλατό του «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου.
Όπως ήταν φυσικό οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και το πλατό πλημμύρισε με χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες.

Μιλώντας για την περιπέτειά της, η παρουσιάστρια, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό στο rapid test που υποβάλλονται καθημερινά όλοι οι συνεργάτες των εκπομπών κατά την είσοδό τους το πρωί στις εγκαταστάσεις του σταθμού την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, είπε ότι είχε μόνο ήπια συμπτώματα και εξέφρασε την απορία της επειδή δεν δέχτηκε ποτέ το περίφημο τηλεφώνημα από τον ΕΟΔΥ.

«Από ότι κατάλαβα πρέπει να πέρασα την Όμικρον. Έχει πιο ήπια συμπτώματα, αλλά δε σημαίνει πως το περνάνε όλοι ανώδυνα. Να σας ενημερώσω πως από το Σάββατο βγαίνω αρνητική στα self test. Χθες έκανα και rapid test και μοριακό. Σήμερα έκανα και rapid test εδώ και τηρούμε όλα τα πρωτόκολλά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και επισήμανε ότι πλέον, από την παρέα του «Happy Day» ο μόνος που κόλλησε είναι ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ