Σπύρος Νικολαΐδης: Πως γυρίστηκε η ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου στη «Γη της ελιάς»

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο νεαρός ηθοποιός και μοντέλο που μας συστήθηκε φέτος μέσα από τον ρόλο του Δημήτρη στη «Γη της ελιάς», βρέθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out».

Και όπως ήταν φυσικό, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, τακτικός συνεργάτης του Ανδρέα Γεωργίου -τελευταία φορά συνεργάστηκαν στις «8 λέξεις»- είχε εσωτερική πληροφόρηση για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα της σειράς.

Ειδικά για τα όσα διαδραματίστηκαν στα γυρίσματα της περίφημης ερωτικής σκηνής ανάμεσα στον Δημήτρη και την Αθηνά, Σπύρο Νικολαΐδη και Άντζελα Γκερέκου, που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης -αν θυμάστε καλά- είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ντρέπονταν όταν έμαθε ότι είχε ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου. Παρέλειψε ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για το γύρισμα.

Ε, λοιπόν, η Άντζελα Γκερέκου ήταν παρούσα στη μισή διάρκεια της σκηνής.

«Ξεκινάμε, κάνουμε την ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου και την πήραν τηλέφωνο για ένα πολύ σημαντικό meeting που δεν μπορούσε να το χάσει. Σκεφτόμασταν ποιον να βάλουμε. Έχουμε έναν υπέροχο φίλο μας στην παραγωγή, ο οποίος έχει μακριά μαλλιά. Τον ντύσαμε με τα μαύρα που φορούσε η Άντζελα Γκερέκου και εγώ είχα ξαπλώσει γυμνός πάνω από αυτό τον άντρα. Κουνιόμουν πάνω- κάτω αισθησιακά», είπε ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ