Σπύρος Μπιμπίλας σε Μαρκουλάκη: Να έρθει στο Σωματείο, ας αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ

Είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, καθώς ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, φτάνουν στα χέρια του οι καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου πριν περάσουν στη Δικαιοσύνη. Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα που απάντησε και στην επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. 

Σήμερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε στην εκπομπή «TLive» του Alpha και έστειλε ένα μήνυμα στους δημοσιογράφους, αλλά απάντησε και στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για ένα «παράπονο» που έχει. «Μας κυνηγούν σαν οι άνθρωποι που θα αποκαλύψουμε πράγματα. Με πιέζουν, με κυνηγάνε παντού, γίνεται πόλεμος μεταξύ σας. Πρέπει να υπάρχει κώδικας δεοντολογίας» ανέφερε αρχικά.

«Κρατάμε απόλυτη εχεμύθεια. Οι καταγγελίες πάνε προς το πειθαρχικό και δεν έχουμε γνώση πόσες και από ποιους» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ. Και συμπλήρωσε:

«Δεν είμαστε νομικοί για να ξέρουμε ποιο είναι το ποινικό αδίκημα. Θα παραδώσουμε αυτό που πρέπει».

Όσο για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και όσα έχουν προκύψει μετά την επιστολή που απέστειλε στο ΣΕΗ και αναφέρει πως δεν προσπάθησε ποτέ να συγκαλύψει περιπτώσεις κακοποίησης, ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε:

«Αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εμάς, έγινε μεγαλύτερο από την κυβέρνηση γιατί διόρισε τον Λιγνάδη. Παρακαλώ τον κ. Μαρκουλάκη να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ, τον καλώ να έρθει στο Σωματείο και να συναποφασίσουμε κάποια πράγματα και να λύσουμε το θέμα των ηθοποιών που πεινάνε».

«Να έρθει στο Σωματείο του που έχει πολλά χρόνια να έρθει, να μιλήσουμε, να συναποφασίσουμε. Να μην απέχει. Άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο δεν πλήρωναν και δεν είχε χρήματα το ταμείο μας» επισήμανε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ