Σπύρος Μπιμπίλας: Κάντε καταγγελίες στο ΣΕΗ όλοι τώρα

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στα social media, καλεί τους ηθοποιούς να κάνουν καταγγελίες στο Σωματείο, όταν δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι στα εργασιακά τους δικαιώματα, με αφορμή κάποια περιστατικά τα οποία πληροφορήθηκε.

«Λόγω της θέσης μου ως Προέδρου του ΣΕΗ, μου έρχονται πληροφορίες ότι συμβαίνουν απίθανα περιστατικά σε περιοδείες. Σε περιοδεία στην Ευβοια δήμαρχος δεν άφησε θίασο να παίξει γιατί έκανε παράνομα μικρή αφισοκολληση.

Στην Καβαλα άλλος θίασος υφίσταται χυδαιες απειλές από ηθοποιό εργοδοτη γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης. Αλλού δίνουν μόνο τα εκτός έδρας χωρίς μισθό, αλλού χωρίς πλήρη ενσημα, αλλού παίζουν χωρίς ρεπό 16 μερες και μάλιστα τραγωδια, αλλού έκαναν τζάμπα πρόβες για να παίξουν δήθεν 10 η 15 παραστάσεις και παίζουν μόνο 3 η 4!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΗ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΕΗ ΔΥΝΑΤΟ», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

mpimpilas sei

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ