Σπύρος Μπιμπίλας: Έκανα πολύ μικρός διαθήκη

Το σπίτι του Σπύρου Μπιμπίλα που είδαμε για πρώτη φορά σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» ταιριάζει γάντι στην προσωπικότητα του ηθοποιού.

Σε μια γειτονιά του Νέου Κόσμου, με θέα στην Ακρόπολη, διακρίνεται για την πληθωρικότητά του. Παλιά έπιπλα – αντίκες, πολλά από αυτά δώρα μεγάλων πρωταγωνιστών που δεν βρίσκονται πια στη ζωή, αφίσες, εκκλησιαστικές εικόνες της οικογένειάς του και σουβενίρ από τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο πλημμυρίζουν κάθε εκατοστό του διαμερίσματος.

Ακόμα και τα ράφια μοιάζουν έτοιμα να λυγίσουν κάτω από το βάρος των αναμνήσεων του ηθοποιού, κέρματα, πετρώματα, κομψοτεχνήματα, αντικείμενα με συναισθηματική αξία καλύπτουν όλες τις επιφάνειες. «Άμα φύγουμε από τη ζωή ξέρεις τι πέταμα τρώνε αυτά; Έχω αδειάσει πολλά σπίτια και ξέρω» επισήμανε στη δημοσιογράφο.

Και δεν είναι αυτά τα μόνα αποκτήματα του προέδρου του ΣΕΗ. Πολλά έπιπλα και αντικείμενα που πέρασαν στην κατοχή του τα δώρισε στο Σπίτι του Ηθοποιού ή στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας του ΣΕΗ για να τα αξιοποιήσουν προς όφελος των συναδέλφων του που έχουν ανάγκη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξενάγησε την συνεργάτιδα του «Happy Day» στο σπίτι του και απάντησε χωρίς δισταγμό στην ερώτησή της τι θα απογίνουν όλα αυτά όταν ο ίδιος θα φύγει από τη ζωή.

«Έχω κάνει λεπτομερέστατη διαθήκη από τότε που ήμουν πολύ μικρός» είπε. «Μόλις πήρα το πρώτο μου σπίτι, αμέσως έκανα διαθήκη, γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να βγω στον δρόμο και να με σκοτώσει ένα αυτοκίνητο. Τα πράγματα θα πάνε σε φίλους μου και σε συγγενείς μου» δήλωσε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ