Σπίτι με το Mega: Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Νατάσας Θεοδωρίδου για το τραγούδι της «Υπάρχω για εσένα» σε μουσική Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη και μίλησε για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega».

«Είναι ένα πολύ ωραίο δώρο μία ημέρα πριν από γενέθλιά μου -μάλλον, θα ξημερώνουν τα γενέθλιά μου» είπε η τραγουδίστρια για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της εκπομπής το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. «είναι όλο αυτό το ταξίδι που έκανα στην Ελλάδα με τον Γιώργο Κοκκοσαίο. Υπάρχουν και φίλοι μέσα, έχει παραβρεθεί και ο Πέτρος ο Ιακωβίδης, έχει έρθει και ο Μανώλης ο Κονταρός από την Κρήτη, είναι ένα υπέροχο ταξίδι, νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει έως τώρα.

Ως παρουσιάστρια μουσικής εκπομπής θα περνούσε τέλεια. «θα ήθελα πάρα πολύ. Θα γελούσαμε τουλάχιστον. Γιατί εμένα μου αρέσει να τα βλέπω όλα μέσα από αυτό. Να γελάμε, να περνάνε καλά οι άνθρωποι που μας βλέπουν» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία αποκάλυψε ότι δεν έχει δει τον φίλο της Κωνσταντίνο Αργυρό στο «The Voice» ακόμα διότι δεν την βολεύει η ώρα.

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ