Σωτήρης Κοντιζάς: Η απίθανη φωτογραφία με Πάνο Ιωαννίδη και θείο Λεό στο κρεβάτι

Οι τρεις κριτές του «MasterChef 6» αποδεικνύουν ότι η χημεία ανάμεσά τους δεν εξαντλείται στις ώρες των γυρισμάτων.

Το «MasterChef» επέστρεψε για έκτη σεζόν και οι τηλεθεατές το υποδέχτηκαν με μεγάλη όρεξη και υψηλά νούμερα τηλεθέασης, υψηλότερα από των ανάλογων επεισοδίων του περσινού κύκλου.

Και φυσικά, το μερίδιο του λέοντος της επιτυχίας ανήκει και φέτος στο τρίο των κριτών, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που «κεντάνε» με τις απίθανες ατάκες τους, το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό τους.

Μάλιστα οι τρεις σεφ, οι οποίοι έγιναν φίλοι στο πλατό της εκπομπής, έχουν αναπτύξει πλέον μια σχεδόν «οικογενειακή» σχέση μεταξύ τους κι έτσι, που τους χάνεις, που τους βρίσκεις, όλο μαζί είναι.
Ακόμα και όταν οι προβολείς σβήνουν, αυτοί συνεχίζουν τα πειράγματα, αποδεικνύοντας ότι η χημεία μεταξύ τους δεν εξαντλείται στα γυρίσματα αλλά ότι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και στην καθημερινότητα.

Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στην απίθανη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με τους δύο συναδέλφους του στο κρεβάτι, υποθέτουμε σε κάποιο διάλειμμα του απαιτητικού προγράμματός τους.

Ο Πάνος Ιωαννίδης γελάει προς το μέρος του θείου Λεό, ο οποίος παριστάνει ότι κοιμάται, και ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολιάζει στη λεζάντα:
Bedtime story
#ThePrincessAndThePea (Από την «Πριγκίπισσα και το ρεβύθι» του χαμς Κρίστιαν Άντερσεν)

https://www.instagram.com/p/CYwHg0AMK3A/?utm_source=ig_embed

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ