Σοφία Φαραζή – Παγιδευμένοι: Ποιος της πέταξε το πακέτο με τα τσιγάρα του στο μέτωπο;

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, μίλησε σχετικά με την εμπειρία της από γνωστό θιασάρχη όταν αρνήθηκε τον κεντρικό ρόλο σε παράστασή του. Η Σοφία Φαραζή είναι η Χρύσα των Παγιδευμένων και παραχώρησε μια ειλικρινή συνέντευξη στον Γιώργο Πράσινο για το περιοδικό Οκ.

Σοφία, αν σου γινόταν σήμερα μια πρόταση για παράσταση με πολύ γυμνό, θα δεχόσουν;

Αν υπήρχε λόγος που γίνεται, πολύ ευχαρίστως. Όταν δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται το γυμνό, είτε δραματουργικά είτε γιατί το απαιτεί το κείμενο, όχι, δεν το κάνω. Δεν θα έκανα γυμνό μόνο για να προκαλέσω.

Έχεις αντιμετωπίσει δύσκολες συμπεριφορές στην πορεία σου; Εννοώ περιστατικά όπως εκείνα που αναφέρθηκαν στο #MeToo;

Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι όπως αυτά που αποκαλύφθηκαν, εξού και δεν βγήκα να μιλήσω. Κάτι που θυμάμαι είναι όταν μου έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από έναν μεγάλο θιασάρχη να αναλάβω τον κεντρικό γυναικείο ρόλο. Με το που μου έκανε την πρόταση, διάφοροι φίλοι μου ηθοποιοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Μην τολμήσεις και δουλέψεις με αυτόν γιατί θα υποφέρεις!». Τους έλαβα υπόψη μου και όταν τον συνάντησα μετά από λίγες μέρες σε κεντρικό εστιατόριο, πήγα κοντά του και του είπα «σας ευχαριστώ, αλλά δεν θα μπορέσω να παίξω στην παράσταση που ετοιμάζετε». Εκείνος χαμογέλασε ειρωνικά και όπως κρατούσε ένα πακέτο τσιγάρα μού το πέταξε στο μέτωπο και μου είπε: «Χάνεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις με έναν μεγάλο ηθοποιό!». Ασφαλώς και δεν το μετάνιωσα.

Στα νέα επεισόδια των Παγιδευμένων θα δούμε τις εξελίξεις γύρω από την τύχη του Κοσμά και η οικογένειά του θα βρεθεί ένα βήμα την συγκλονιστική αποκάλυψη του θανάτου του.

Το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ