Σκοτεινή θάλασσα: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για την επιστροφή του Χρήστου

Η επιστροφή του Χρήστου στο Μεσολόγγι θα πυροδοτήσει κι άλλες αντιδράσεις και θα δώσει τροφή σε ερωτήματα στο νέο επεισόδιο της «Σκοτεινής θάλασσας».

Όπως είδαμε στο προηγούμενο, τρίτο επεισόδιο της «Σκοτεινής θάλασσας», η ανακάλυψη ενός βίντεο γίνεται η αιτία ο Χρήστος να συρθεί ξανά μετά από χρόνια στην αστυνομική διεύθυνση για να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση για τα γεγονότα σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Το γεγονός ότι την κατάθεση την παίρνει η Σμαρώ, ένα πρόσωπο με σημαντικό ρόλο στο παρελθόν στη ζωή του Χρήστου, δεν διευκολύνει τα πράγματα.

Στο μεταξύ, με αφορμή την προσαγωγή του Χρήστου στο τμήμα, οι φήμες οργιάζουν στην πόλη και το κύμα αγανάκτησης για την παρουσία του υποτιθέμενου δολοφόνου της εξαφανισμένης κοπέλας διογκώνεται. Ακόμα και άνθρωποι του στενού οικογενειακού κύκλου του Χρήστου νιώθουν να απειλούνται από την παρουσία του στο Μεσολόγγι και θέλουν με κάθε θυσία να φύγει.

Όταν στο Μεσολόγι φτάνει η Τάνια Κεχαγιά, δημοσιογράφος που είχε καλύψει το θέμα της εξαφάνισης της Άννας, για να παραβρεθεί σε εκδήλωση προς τιμήν του Θεμιστοκλή, τα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει την οδηγούν στο να ερευνήσει εκ νέου την υπόθεση. Αυτό που την απασχολεί κατά κύριο λόγο είναι οι λόγοι της επιστροφής του Χρήστου στον τόπο του «εγκλήματος». Είναι δυνατόν να ελπίζει πως η Άννα είναι ζωντανή μετά από όλα αυτά τα χρόνια;

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ