Σίσσυ Τουμάση: Η Θάλεια θα αποκαλυφθεί στο «Μαύρο Ρόδο» – η σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα

Η Θάλεια είναι μια πρόσφατη προσθήκη στην πινακοθήκη των ηρώων του «Μαύρου Ρόδου» που άνοιξε στην Σίσσυ Τουμάση τον δρόμο προς την αναγνωρισιμότητα. Η νεαρή ηθοποιός, την οποία είδαμε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στη σειρά στο δεύτερο μέρος της σεζόν, ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της Αργύρη Πανταζάρα ενώ παράλληλα απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της, συμμετέχοντας σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής σεζόν.

Μιλώντας σήμερα στο «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Θάλειας στη σειρά.

«Η Θάλεια είναι ένα χαρακτήρας που νόμιζε ότι τα έχει όλα σε μια σειρά. Όλα είναι τακτοποιημένα και καλά αλλά τελικά προκύπτει ο έρωτας και της ανατρέπει όλα τα σχέδια. Κι ενώ είναι ένα άτομο στοχοπροσηλωμένο, με σχέδιο δράσης καθαρό – ψυχρό, τα κάνει χάλια.

Ο Παράσχος ανακατεύεται πάρα πολύ γενικά και πρέπει να σταματήσει. Φυσικά και κλονίζεται ο κόσμος της Θάλειας. Η Θάλεια, γι’ αυτό κι είναι ρόλος που έχει μεγάλη δυσκολία, παίζει σε τετραπλό ταμπλό, μέχρι στιγμής και σε λίγο θα παίξει σε πενταπλό ταμπλό.

Είναι στην κόψη του ξυραφιού, φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί και η αποκάλυψη της ταυτότητάς της εγκυμονεί κινδύνους, όχι μόνο για την επαγγελματική της σταδιοδρομία αλλά και για την ίδια της τη ζωή.

Ο Λουκάς, ως ένας άνθρωπος πάρα πολύ ερωτευμένος, ψάχνει πολύ και χώνει τη μύτη του πολύ. Προσπαθεί να καταλάβει, τι κρύβει η Θάλεια και, επειδή ο Λουκάς είναι ένας χαρακτήρας πολύ επίμονος, πιστεύω ότι θα το καταφέρει» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Σίσσυ Τουμάση παραδέχτηκε πως, αν και είναι στη σκέψη της να κάνει οικογένεια, η δική της εφηβική ηλικία λειτουργεί ανασταλτικά.

«Ήμουν δύσκολο παιδί, με κάτι μαλλιά κόκκινα, κάτι πράσινα τζιβάκια και τρύπες -πολύ περίεργο, έχω κρύψει και τις φωτογραφίες, δεν θέλω να τις βλέπω. Πέρασα έντονη εφηβεία, γενικώς ήμουν παιδί που εξαφανιζόμουν. Μπορεί να έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής που νομίζω είναι ό,τι χειρότερο για ένα γονιό. Ζητώ συγγνώμη από την μαμά μου γι’ αυτό» είπε και συμπλήρωσε: «Η οικογένεια με αφορά. Θα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά να έχω ένα παιδί ήσυχο, όχι σαν εμένα».

Για τη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα, η ηθοποιός δεν θέλησε να πει κάτι. «Να επιβεβαιώσω την επιβεβαίωση που έχει επιβεβαιωθεί; Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά» είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ