Σασμός: Βράχος ο Αντώνης δίπλα στη Μαρίνα – πως θα αντιδράσει στις απειλές του Σταύρου

Οι fans του Αστέρης και της Αργυρώς στον «Σασμό» πήραν μια ανάσα στα προηγούμενα επεισόδια. Οι αγαπημένοι τους ήρωες ήρθαν πιο κοντά μετά από μήνες αναμονής κι αυτοί έσπευσαν να πανηγυρίσουν στο Twitter.

Όμως, όπως αποδεικνύουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο, οι team #ΑΑ βιάστηκαν να χαρούν. Αστέρης και Αργυρώ έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να είναι πραγματικά μαζί.

Το πρώτο εμπόδιο στον δρόμο τους είναι φυσικά ο Σταύρος. Ο εν διαστάσει σύζυγος της Αργυρώς έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος ψυχραιμίας που του απέμενε και είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να βλάψει την γυναίκα του.

Το πιο αιχμηρό βέλος στη φαρέτρα του είναι ο Πετρής. Ο Σταύρος, όχι απλά νιώθει τον μικρό σαν δικό του παιδί, αλλά σκοπεύει να διεκδικήσει την επιμέλειά του, αμαυρώνοντας την υπόληψη της μητέρας του.

Για τον σκοπό αυτό είχε βάλει ιδιωτικό ερευνητή ο οποίος πέτυχε να απαθανατίσει τον Αστέρη και την Αργυρώ στην μοναδική ερωτική τους συνάντηση και τώρα τους φοβερίζει με τις φωτογραφίες.

Η βασική απειλή του προς την Αργυρώ είναι ότι θα δείξει τις φωτογραφίες στην Καλλιόπη, η οποία δεν θέλει να βλέπει στα μάτια της τη νεαρή Βρουλάκενα. Όμως, η νεαρή γυναίκα έχει κουραστεί από τις απειλές και του λέει να κάνει ό,τι θέλει.

Στο σπίτι των Σταματάκηδων όμως, ο Σταύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αστέρη, ο οποίος είναι ειδοποιημένος για τις κινήσεις του αντιπάλου του από τη Στέλλα. Οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα ο Σταύρο να βρει την ευκαιρία να υποβάλει μήνυση κατά του Αστέρη – ένας ακόμα «πόντος» για τον αργυροχόο στον αγώνα διεκδίκησης του παιδιού.

Αντιμέτωπη με αυτές τις εξελίξεις, η Μαρίνα τρέμει τις αντιδράσεις Καλλιόπης και Παύλου. «Δεν έχω πια ποιον να θάψω» λέει στον Αντώνη, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να την παρηγορήσει και της υπόσχεται να μιλήσει στον Σταύρο.

Όμως ο Αντώνης θα βρεθεί σύντομα και αυτός μπροστά σε μια απρόοπτη εξέλιξη. Η Αιμιλία, στην προσπάθειά της να τον προστατεύσει από τον Ευθύμη, θα κινηθεί υπογείως για να μετατεθεί ο αστυνόμος στην Αθήνα.

Δείτε σκηνές από το νέο επεισόδιο του «Σασμού»:

Το trailer του νέου επεισοδίου του «Σασμού»:

https://www.instagram.com/reel/Cnz8wb8I8O_/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ