Σασμός: Τριγμοί στη σχέση Κώστα και Άσπας

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» για τις εξελίξει στη σχέση του «καντινιέρη» και της Άσπας στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού».

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο «αψύς» σύζυγος της Άσπας με τις ύποπτες διασυνδέσεις και τις αμφιβόλου νομιμότητας δραστηριότητες στον «Σασμό», βρέθηκε σήμερα στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα».

Ο καλός ηθοποιός, ο οποίος αυτή την εποχή συμμετέχει στις παραστάσεις της «Μήδειας» στο Μπάγκειον στην Ομόνοια, μίλησε για τον Κώστα και τα δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
«Δυστυχώς, ο Κώστας θα φτάσει σε ακρότητες» αποκάλυψε ο ηθοποιός για τον χαρακτήρα του και διευκρίνισε ότι αυτές οι «ακρότητες» θα συμβούν στο σπίτι του και θα έχουν ως στόχο την Άσπα.

Ο λόγος που τα πράγματα θα φτάσουν σε αυτό το σημείο δεν είναι σαφής αν και, όπως είπε με νόημα ο Δημήτρης Γεωργαλάς, στο χωριό όλο μαθαίνονται αργά ή γρήγορα. Όμως, η σχέση των δύο συζύγων έχει πάρει, όπως θα δούμε, την κάτω βόλτα από την στιγμή που ο Κώστας υποχρεώθηκε να δουλεύει μεροκαματιάρης στα χωράφια των συγχωριανών του, κάτι που ο ίδιος θεωρεί μειωτικό, με αποτέλεσμα να τρώγεται όλη μέρα με τα ρούχα του.

«Ο Κώστας δεν είναι κακός άνθρωπος. Είναι άτυχος και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Είναι ένας άνθρωπος της κρίσης» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ