Σασμός: Το κρύβεται πίσω από την «προθυμία» του Σταύρου να δώσει το διαζύγιο;

Η κόντρα του Σταύρου με την Αργυρώ έχει φτάσει στα άκρα στα προηγούμενα επεισόδια του «Σασμού» και απειλεί να φέρει στην επιφάνεια όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα και τις παλιές έχθρες που ταλαιπώρησαν το χωριό.

Ο Σταύρος, έχοντας στο χέρι του τις φωτογραφίες από την ερωτική συνεύρεση του Αστέρη και της Αργυρώς την εκβιάζει ότι θα τις παραδώσει στην Καλλιόπη, τον άνθρωπο που όλοι ξέρουμε ότι θα φέρει τα πάνω κάτω αν υποψιαστεί πως ο γιος της είναι ξανά ζευγάρι με τη Βρουλάκενα.

Μόνο που η Αργυρώ έχει φτάσει στα όριά της κι έχει καταλάβει ότι η τακτική του καθησυχασμού που εφάρμοσε μέχρι τώρα με τον Σταύρο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Του απαντάει λοιπόν ότι μπορεί ό,τι θέλει με τις φωτογραφίες, εν ανάγκη ας τις μοιράσει στο χωριό για να πληροφορηθούν όλοι την αλήθεια.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού»

Ο Σταύρος θα καταπλήξει την Αργυρώ. Για πρώτη φορά από τότε που έγινε σαφές ότι οι δυο τους δεν μπορούν να είναι πλέον ζευγάρι, ο αργυροχόος θα παραδεχτεί την ήττα του και θα δηλώσει στην πρώην γυναίκα του ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στο διαζύγιο που αυτή επιθυμεί.

Η προθυμία του θα βάλει σε υποψίες την Αργυρώ, η οποία έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό την επιθετική συμπεριφορά του Σταύρου και δεν μπορεί να καταλάβει σε τι οφείλεται η μεταστροφή του.

Η Αργυρώ φυσικά δεν γνωρίζει ότι ο Μαθιός, πίσω από την πλάτη όλων, θα επισκεφτεί τον Σταύρο και θα τον προειδοποιήσει ότι το «παιχνίδι» που παίζει με τις φωτογραφίες μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ για τον ίδιο και ότι η αναζωπύρωση της βεντέτας θα είναι επικίνδυνη για το πρόσωπο που αγαπάει περισσότερο από κάθε τι άλλο, τον μικρό Πετρή.

Όμως, καθώς οι ημέρες περνούν και τα σύννεφα μαζεύονται πάνω από το χωριό, το πραγματικό σχέδιο του Σταύρου θα αποκαλυφθεί.

Ο Παύλος, ο οποίος πήρε στα χέρια του τα πειστήρια ότι η ανιψιά του και ο γιος της καπετάνισσας έχουν έρθει πολύ κοντά, θα καλέσει στα όπλα του Βρουλάκηδες. Το ίδιο θα πράξει από την πλυρά της η Καλλιόπη, που θα καλέσει τα ανίψια της να αναλάβουν ξανά δράση.

Στην αναστάτωση που θα προκληθεί, ο Σταύρος θα προσπαθήσει να αρπάξει τον μικρό Πετρή από τη μητέρα του, με το επιχείρημα ότι έτσι θα τον προστατεύσει.

Δείτε σκηνές από το νέο επεισόδιο του «Σασμού» της Δευτέρας 50 Ιανουαρίου:

Δείτε το trailer για τα προσεχή επεισόδια της σειράς:

https://www.instagram.com/reel/Cn7riXXobH6/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ