Σασμός: Τι είναι αυτό που τρομάζει τη γιαγιά Ειρήνη – η κατάσταση της υγείας της

Η κατάσταση της υγείας της γιαγιάς Ειρήνης έχει φέρει αναστάτωση στο σπίτι των Βρουλάκηδων στο νέο επεισόδιο του «Σασμού».

Τρεις είναι οι ήρωες του «Σασμού» που γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα για το παρελθόν: Η Καλλιόπη, η οποία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πείσει τον Άγγελο να φύγει από το χωριό, ο παπά Μιχάλης, ο οποίος είναι ο «εγγυητής» της ειρήνης στο χωριό και η γιαγιά Ειρήνη, η μητέρα του δολοφονημένου Μάρκου Βρουλάκη και πεθερά της Μαρίνας.

Η γιαγιά Ειρήνη είναι ο θεματοφύλακας των μυστικών της οικογένειας και ο πρώτος άνθρωπος -εκτός του Αστέρη και της Αργυρώς, φυσικά- που πληροφορήθηκε τον δεσμό της εγγονής της με τον γιο του φονιά του Μάρκου. Αθόρυβη, εμπιστεύεται τους φόβους της μόνο στον παπά Μιχάλη και αναζητά παρηγοριά στα καθημερινά και στις αναμνήσεις του παρελθόντος, πριν από το φονικό που έγινε αιτία να εκτροχιαστούν οι ζωές όλων.

Τις τελευταίες ημέρες η γιαγιά Ειρήνη δεν είναι καλά. Η κατάσταση της υγείας της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο ενώ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την αιτία πίσω από την ταραχή της.
Τελικά, η γιαγιά της Αργυρώς θα καταφύγει στον μυστικοσύμβουλό της, τον άνθρωπο που την βοηθάει να ξελαφρώνει την ψυχή της κάθε φορά που ο κλοιός γύρω από την οικογένειά της σφίγγει.
Το γράμμα από τα παλιά που θα δείξει στον παπα Μιχάλη ξεδιπλώνει μια φρικιαστική ιστορία που κινδυνεύει να έρθει στο φως από στιγμή σε στιγμή.

Ποια είναι αυτή; Ότι, εκτός από τον Πετρή και την Αργυρώ, έχει ένα ακόμα εγγόνι που δεν γνώρισε ποτέ. Και αυτό είναι ο Άγγελος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ