Σασμός: Τι αποκάλυψε ο «Νικηφόρος» στο «Happy Day» – σκηνές από το σημερινό επεισόδιο

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο γιος του δολοφονημένου «Στεφανή» στην πετυχημένη σειρά του Alpha, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τι θα συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και τον «Μανόλη».

Ο «Σασμός», η επιτυχημένη σειρά του Alpha, διατηρεί το προβάδισμά του στην προτίμηση των τηλεθεατών οι οποίοι παρακολουθούν με κομμένη ανάσα τις εξελίξεις στην βεντέτα που απειλεί για άλλη μια φορά να αιματοκυλήσει το χωριό.
Μετά και από το φονικό του Στεφανή, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου, τον οποίο δεν είδαμε.

Ο μοναδικός άνθρωπος που είδε τον δολοφόνο και μπορεί να τον κατονομάσει είναι ο Μανόλης, γιος του καφετζή του χωριού, του Παντελή, και κολλητός φίλος του Νικηφόρου, γιου του θύματος.
Όμως, ο Μανόλης δεν θέλει να αποκαλύψει τι είδε και, όπως αποδεικνύεται, έχει πολύ ισχυρούς λόγους για αυτό.

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Νικηφόρο στη σειρά μίλησε σήμερα το πρωί στο «Happy Day» για τους λόγους που ώθησαν το φίλο του στη σιωπή.
«Ο Μανολάκης δεν θα μιλήσει. Υπάρχει λόγος και η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Ο Μανόλης είναι ο κολλητός φίλος του Νικηφόρου. Γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για τον Νικηφόρο και οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει, σε συνδυασμό με το ότι γενικά είναι ένα πολύ κλειστό παιδί.

»Οι συνθήκες κάνουν τα πράγματα δύσκολα σε ένα παιδί ήδη κλειστό, που δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, πόσο μάλλον όταν βλέπει ότι το να ανακοινώσει αυτό που έχει δει, το οποίο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή και ίσως μια νέα βεντέτα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο οποίος, υποχωρώντας στις πιέσεις της παρουσιάστριας Σταματίνας Τσιμτσιλή, αφαίρεσε τον Μαθιό από την λίστα των υπόπτων για το φονικό.
«Θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος, γιατί θα δούμε μια πολύ σημαντική σχέση να εξελίσσεται ανάμεσα σε εκείνον και τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός είναι αυτός που θα τον στηρίξει από δω και πέρα. Θα σταθεί δίπλα του σαν πατέρας».
Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος δεν θα αργήσει να μάθει τον δολοφόνο. Ο Νικηφόρος δυστυχώς θα είναι αυτός ο τραγικός ήρωας που γενικά στη σειρά θα συμβαίνουν πράγματα τα οποία θα τα ξέρουν όλοι, ο κόσμος και οι υπόλοιποι ήρωες, εκτός από τον ίδιο».

Όσο για την κουβέντα που του είπε ο Στεφανής λίγο πριν ξεψυχήσει, ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε: «Ο Νικηφόρος βλέπει εφιάλτες, είναι μια εικόνα που δεν μπορεί να ξεπεράσει. Θα έχει εσωτερικό πρόβλημα. Προσπαθεί να καταλάβει τι πραγματικά του είπε. Προσπάθησε να του πει ποιος είναι ο δολοφόνος».

Στη συνέχεια η εκπομπή πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα από τ σημερινό επεισόδιο στα οποία βλέπουμε την υποψία για τον δράστη του φονικού να βαραίνει πάνω από το χωριό.
Πέτρος, Μαθιός, Κώστας, και οι τρεις είχα λόγο να επιθυμούν τον θάνατο του Στεφανή. Ο πρώτος για το χωράφι που του είχε τάξει, ο δεύτερος για τα μάτια της Βασιλικής την οποία αγαπά κρυφά και ο τρίτος λόγω της παράνομης σχέσης του Στεφανή με την γυναίκα του, την Άσπα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CTwxueXISvW/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ